luni, 30 iulie 2012

Relu Fenechiu, Daniel Constantin, Dan Sova - USL !




Ieri seara, cei care au coordonat direct campania USL de demitere a presedintelui-suspendat al Romaniei (excelenta sa comunist-sinistra Traian Basescu), au afirmat raspicat faptul ca referendumul va inregistra o prezenta de 51-52%. Prin urmare, au aparut urmatorii : Relu Fenechiu (PNL) si Daniel Constantin (PC), Dan Sova (PSD).



Recent, Biroul Electoral Central (BEC) a centralizat rezultatele la peste 90% din sectiile de votare de pe teritoriul Romaniei, urmand ca pana la ora 19:00 sa fie prezentat rezultatul final. Acesta va fi undeva pe la 46-47% prezenta la vot. Pentru unii, nu mai conteaza, optiunile electoratului covarsitoare exprimate in favoarea demiterii (88%) mai sus mentionatului locatar de la Palatul Cotroceni - presedinte al 12% dintre romani.

Totusi, nu ma opreste nimeni si nimic sa pun o intrebare simpla si legitima : pentru prezentarea eronata a rezultatelor, coordonatorii de campanie ai USL (mai sus mentionati) cum vor plati, pentru afirmatiile facute ? Prin gestul lor neinspirat, au confirmat, inca o data, faptul ca centralizarea datelor efectuata de catre PDL a fost mult mai corecta si rapida, decat cea a USL !

UPDATE : liberalul Cristian Adomnitei (fost ministru al educatiei) si-a depus demisia din Biroul Permanent Central al PNL. A motivat ca isi asuma slaba prezenta la vot la nivelul judetului la acest referendum. Colegul si liderul PNL Iasi - Relu Fenechiu, a declarat ca va face acelasi lucru, daca se va considera ineficienta activitatea de coordonare din partea PNL a campaniei la nivel national.

Iata, se poate si altfel, in politica. Urmeaza asumari si demisii in PSD si PC ? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)