sâmbătă, 14 iulie 2012

Out On The Streets - Street Dance in Piata Unirii din Focsani !




Am primit pe mail si, am fost instiintati, multi dintre noi si in retele sociale, despre un proiect interesant desfasurat de organizatia de tineret a liberalilor din Focsani.

Sunteti invitati azi - sambata 14 Iulie - incepand cu ora 17 in Piata Unirii a Municipiului Focsani, pentru a va delecta cu un concurs de dans. Organizatorii - TNL Focsani - l-au numit " Out On The Streets ! " si e o premiera interesanta in urbea noastra pentru tinerii care vor si altceva.

Cum vi s-ar parea, sa avem ceva asemanator (la o adaptare proprie, pastrand proportiile) azi in Piata Unirii din Focsani ? Cei care ati vazut filmul Street Dance, stiti despre ce e vorba ;)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9Sx665l14Mo]

Concursul se va desfasura pe 2 categorii : street dance si break dance, iar castigatorii vor primi diplome, premii si cupe. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla pe pagina de Facebook a evenimentului - Out On The Streets :)

Evenimentul acesta il puteti urmari LIVE pe INTERNET si prin intermediul camerei web amplasate pe sediul Consiliului Judetean Vrancea. Desi, este de dorit, sa veniti la fata locului  ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)