luni, 23 iulie 2012

Sorina Placinta Bucuras




Sorina Placinta se rebrenduieste, dupa o serie de scandaluri cu iz politic si de cancan, prilejuite de drapajele de la o buna conduita publica a lui Andrei Placinta, gestionarea discretionara a unor bani publici alocati pe lucrari supraapreciate, etc. Ziarul de Vrancea ne da aceasta stire, pe ultima suta de metri din acest referenduum de suspendare al presedintelui unor romani Traian Basescu.


Interesanta este evolutia politica pentru doamna Sorina Placinta Bucuras in contextul iminentelor alegeri parlamentare, dpdv al notorietatii diminuate prin schimbarea numelui de familie urmare a ultimei casatorii cu medicul timisoarean Viorel Bucuras.

Numele Sorina Placinta era un avantaj de imagine dar si-o povara prin prisma apartenentei la Guvernarea PDL Basescu-Boc din care a facut parte senatorul de Vrancea. Pana sa isi dea seama de adevarata chemare catre valorile dreptei autentice din PNL  :)

Avand in vedere recenta repozitionare doctrinara pe esichierul politic (va place, cliseul?) mutare prin care Sorina Placinta pleaca din PDL catre PNL - asteptam sa vedem cum va fi perceputa de electoratul actual al domniei sale ori de cel potential !

Voi, ce ziceti : a procedat corect, dpdv politic, imagologic, etc ? 

2 comentarii:

  1. absolut, a procedat foarte corect din punct de vedere mediatic!faptul ca fi-su a ajuns unde a ajuns este un indiciu ca justitia a lucrat, chiar daca placinta era in PDL! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. in urma casatoriei, are acest drept. desi, la prima vedere, apare ca o fuga de numele Placinta - destul de controversat in ultima vreme. de acord, cu afirmatia referitoare la Andrei Placinta. din ce cunosc eu, din PNL Vrancea, e destul de improbabila o candidatura a Sorinei Placinta Bucuras la urmatoarele alegeri generale. totusi, sa presupunem ca va candida - va intreb : credeti ca ii va folosi acest nou nume ?

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)