joi, 8 iunie 2017

TECTONIC FOOD FEST - Focsani, Vrancea : 9 - 11 IUNIE 2017

COMUNICAT DE PRESA

In perioada 9-11 Iunie, Esplanada Casei de Cultura 'Leopoldina Balanuta' din Focsani va fi gazda primei editii a TECTONIC FOOD FEST, un festival culinar de strada tip gourmet, avand invitati vendori cu food-trucks, restaurante pop-up, artizani si producatori de delicatese culinare. Mai mult decat un simplu festival, evenimentul cuprinde demonstratii culinare, ateliere pentrun copii,concursuri si jocuri, muzica si povesti.

Festivalurile culinare aparute in peisajul strazii fac o treabă minunată prin a ţine oamenii ocupaţi si fericiţi pentru câteva zile iar aceste experiente noi sunt ca o mini-vacanţa chiar în mijlocul rutinei zilnice. Retete din toate colturile lumii, bucatari de exceptie, incrediente de top, se vor intalni toate intr-un decor de poveste si este cel mai bun pretext pentru a gusta, a râde, a împărtaşi, a socializa şi a fi fericiti alaturi de prieteni si familie in mijlocul comunitatii. 

Cei interesati de mai multe detalii pot accesa pagina oficiala a evenimentului : www.tectonicfestival.ro sau pagina de social media : facebook/tectonicfestival. TECTONIC FOOD FEST este un proiect initiat de Capsicum Grup si sprijinit de Show Bizz Events, cu ajutorul Bergenbier si Crama Girboiu.

Programul festivalului : Vineri - Sambata  - Duminica : 10:00 - 21:00 - Intrarea este LIBERA !

#TectonicFoodFest #TectonicSpirit #MancareBunaMuzicaFainaOameniFrumosi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)