joi, 23 aprilie 2015

Cum se fabrica inele, verighete, cercei, pandantive ? Cum cumparam bijuterii ?

Fabrica din Anglia (Hatton Gardens din Londra) este prezenta in industria diamantelor de peste 35 ani, specialisti de acolo exceland în proiectarea şi fabricarea bijuteriilor cu diamante : inele cu diamante, inele de logodna, cercei, verighetesi pandantive. O alta zona abordata de acestia fabricarea pieselor din platina, precum si din aur galben si alb de 18 carate. Compania şi-a construit o reputatie de invidiat prin vanzarea către magazinele distribuitoare de pe strada principala, recent a fost luata decizia de a oferi produsele direct publicului. Motivul lor este ca pot oferi preturi substantial reduse atunci cand le vind direct clientilor care pot obtine produse de calitate superiora, fara preţurile ridicate.


Royal Diamante sunt prezenti pe piata inca din anul 2005 si, din documentarea pe care am facut-o pana acum, am constatat ca ofera o gama unica de bijuterii, care include inele de logodna cu diamante, inele eternity şi verighete, toate concepute si lucrate in atelierele de specialitate. Certitudinea produselor are la baza faptul ca fiecare piesa pe care o puteti vedea pe magazinul virtual Royal Diamante a fost conceputa si produsa in atelierul propriu din Londra a fabrici ramase inca si azi care produce cu adevarat in-house. Fiecare articol cu un diamant de peste 0.25ct are un certificat de diamant independent si este insotit de un document de evaluare care poate fi utilizat in scopuri de asigurare. Acest document confirma si calitatea diamantului cumparat astfel incat puteti fi siguri de culoarea, claritatea si greutatea in carate ce a fost confirmata de către un gemologist calificat.


Cateva cuvinte despe prezenta in online a acestui magazin de bijuterii. Va pot spune ca site-ul este in linii generale bine optimizat, cu o interfata de nivel de top, facila in utilizare si cu resurse bogate pentru satisfacerea celor mai pretentioase gusturi si nevoi. In ceea ce priveste design-ul : apreciez ca fiind unul dintre cele mai bune pe care le-a vazut pentru un magazin online de acest fel. Prin acest site, utilizatorii potential cumparatori au la indemana posibilitatea de a-si personaliza criteriile de căutare, avand la dispozitie o gama apreciabila de produse cu preturi competitive. Retele Sociale : este un capitol la care cei care se ocupa de gestionarea site-ului trebuie sa mai lucreze. Gasim prezente legaturile catre principalele retele de socializare dar, din pacate, fara linkul catre contul creat acolo. Pentru un vizitator, este mai la indemana sa ii urmareasca prin ceea ce afiseza pe Facebook, Twitter, Google+, Youtube si Pinterest.


Daca vreti sa stiti cum puteti plati, metodele sunt diverse : transfer, depunere bancara, cash, card in magazin, online cu un card de debit sau credit, in 12 rate cu mai multi parteneri bancari. Timpul de livrare mentionat pe site este de 7-10 zile lucratoare pentru toate articolele (exista unele produse care necesită 3-4 saptamani). Daca produsul este in stoc, predarea produsului comandat online se poate face chiar intr-un termen de 24-48 ore. Puteti vedea timpul de livrare pentru articolul ales pe pagina produsului in parte. Daca domiciliati in afara Romaniei, dar in Europa, puteti primi articolul cu Royal Mail International Signed Forsau sau TNT Express. Acest serviciu dureaza, in medie, 2-3 zile lucratoare. Dacă sunteti in afara Europei, puteti acea livrarea numai prin Fedex dar va trebui sa platiti o taxa suplimentara pentru acest serviciu.


Pe acest site veti gasi expuse aproximativ 700 de piese care sunt insotite de un film flash cu imagine 3D, filmulete si fotografii reale despre produse, care prezinta cum arata articolele pe maini. Toate acestea au scopul de a va ajuta in luarea deciziilor. Sper, ca toate aceste informatii pe care vi le-am prezentat aici, sa va ajute sa descoperiti acea bijuteria speciala pe care ati cautat-o pentru voi sau pentru o persoana draga. Concluzia mea este ca puteti alege dintr-o gama variata de bijuterii cu diamante unice, de inalta calitate de la un respectat producator in-house, la preturi care sunt de pana la 60% mai mici decat ati plati intr-un magazin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)