joi, 2 aprilie 2015

Marsul Autismului 2015 la Focsani - Centrul Terapeutic "Micul Print" / Asociatia Speranta Andradei

2 aprilie este “Ziua internationala de constientizarea autismului” inca din anul 2008 la initiativa Natiunilor Unite. De atunci, aceasta zi este marcata anul cu scopul de a creste nivelul de constientizare al publicului privind nevoile de suport ale persoanelor cu autism si ale familiilor lor.


Asociatia Speranta Andradei organizeaza miercuri 2 aprilie 2014, de la ora 17.00, Marsul Autismului la Focsani. In acest an avem editia cu nr.5 din aceasta initiativa foarte frumoasa ce va avea ca punct final eliberarea baloanelor albastre catre cer in fata Teatrului  Municipal  Maior Gheorghe Pastia din Focsani.


Locul  de întâlnire este Centrul de zi "Micul Print" din strada Cuza Voda nr. 56 (parcarea interioara). In seara de 2 aprilie se va proiecte intr-o lumina albastra una dintre cele mai importante cladiri din Municipiul Focsani. – Teatrul Municipal “Maior Gheorghe Pastia.


Ma alatur si eu, in promovarea acestui mars al autismului la Focsani, fiind un sustinator al acestor initiative frumoase in orasul nostru. Am facut acest lucru constant despre Marsul Autismului 2012, Marsul Autismului 2013, Marsul Autismului 2014. Desi nu voi putea participa la mars, il voi promova pe retele sociale. Vreau sa ii incurajez pe cei de la Micul Print Focsani​ sa continue aceasta traditie frumoasa. De asemenea, ii felicit pe initiatori, sustinatori si participanti. Succes si .. nu uitati : astazi trebuie sa purtam ceva #Albastru, in spirit de solidaritate ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)