luni, 13 aprilie 2015

#SaptamanaMare cu #12evanghelii, #Prohodul si #Invierea lui Iisus Hristos !

In #SaptamanaMare, parcurgem alaturi de Iisus, drumul pana la Golgota, incercand sa ne ducem si noi Crucea, catre o noua etapa a devenirii noastre. Rastignirea si Invierea lui Iisus Hristos reprezinta un prilej de reflectie, meditatie si renastere a sperantelor, idealurilor si dorintelor !


Pentru mine, aceste zile inseamna o bucurie la un nivel vizual, olfactic, senzorial care ne apropie de lucrurile simple, persoanele dragi si aromele pregatite in bucatarie ! Prin ele, devenim usor nostalgici, amintindu-ne de copilarie cand parcurgeam ritualul magic al produselor realizate de mamele si bunicele noastre in bucatarie.


#Vangelis e unul dintre producatorii mei favoriti din #MuzicaElectronica si in aceasta coloana sonora suprapusa peste Patimile lui Iisus Hristos transmite esenta acestor zile. Dupa slujba celor 12 ceasuri de joi seara (de unde si numele acestei melodii), am mers la Prohodul de Vineri si Invierea de sambata seara cand am luat Lumina. Va doresc, un Pasti Linistit, cu cei dragi de langa voi ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)