miercuri, 22 aprilie 2015

Genius Travel

In aceasta vara, daca vreti sa mergeti intr-o calatorie, va intereseaza o agentie serioasa, servicii diversificate si ce buget trebuie sa alocati pentru aceasta. In continuare, va voi explica cativa termeni care la prima vedere va pot parea un pic pretentiosi. Ma refer la precizarea exacta a avantajelor oferite de cateva servicii pe care le veti putea gasi intr-o agentie.


Stim ca exista multe persoane care iubesc sa calatoreasca si sa vada locuri noi incat au in orice moment valizele pregatite in asteptarea unei oferte avantajoase. Pentru aceste persoane exista un tipul de oferta : last minute.





Avantajele ofertei de tip last minute. Avem in vedere, faptul ca o vacanta al carui pret este redus considerabil pentru a incuraja ocuparea locurilor care au ramas libere cu putin timp inainte de data limita. Din diferite motive, exista persoane care sunt sceptice in legatura cu aceste oferte insa, te asigur, ca nu ai niciun motiv sa iti faci griji. Motivul pentru care preturile sunt reduse nu tine de calitatea serviciilor oferite. Mai explicit, o vacanta last minute nu este mai ieftina pentru ca te priveaza de anumite servicii in raport cu persoanele care au achizitionat acelasi pachet la un pret mai mare. Ci, pur si simplu, pentru ca hotelurile si agentiile de turism care le promoveaza nu isi doresc sa ramana cu camerele goale, respectiv cu serviciile nevandute. Astfel, pentru a evita pierderile generate in aceste cazuri, ele prefera sa reduca preturile in speranta ca vor atrage mai multi turisti, iar asta nu poate fi decat in avantajul tau si al celorlalti clienti care beneficieaza de respectiva oferta

De asemenea, oamenii am putea sa ii impartim in cateva categorii, in functie de modul in care isi aleg vacantele. Eu ma voi referi doar la 2 tipuri de turisti : cei care au mereu bagajul pregatit si asteapta o oferta avantajoasa, indiferent care este destinatia, si cei care isi aleg din timp locul in care vor sa isi petreaca vacanta. Evident, niciuna dintre cele doua cai nu poate fi catalogata drept corecta sau gresita, asta deoarece fiecare are avantajele sale. Daca va incadrati intre persoanele din cea de-a doua categorie, apreciez ca o oferta Early Booking vi se va potrivi perfect. Exista multe persoane care au auzit de acest termen, insa nu i-au acordat pana acum o importanta prea mare. Ei bine, a venit momentul ca acest lucru sa se schimbe.

Avantajele ofertei de tip Early Booking. Acest tip de oferta este destinata, dupa cum am mentionat anterior, persoanelor care si-au stabilit cu mult timp inainte destinatia de vacanta si perioada acesteia si vor sa se asigure ca nimic nu va fi lasat la voia intamplarii. De exemplu, hotelul in care isi doresc sa se cazeze nu va fi deja plin in momentul in care vor incerca sa faca o rezervare, ca mijloacele de transport nu vor fi ocupate sau ca preturile nu vor creste.

Pentru a putea fi sigur de aceste lucruri, cea mai sigura solutie este sa alegi o oferta Early Booking. Aceasta, dupa cum ii spune si numele, presupune rezervarea din timp a vacantei, cu cel putin cateva luni inainte.

Povestea Genius Travel a inceput in anul 2008, cand doi tineri antrepenori, entuziasti si dornici sa exploreze unul dintre cele mai frumoase domenii de afaceri – turismul, au hotarat sa porneasca in aceasta minunata calatorie. Astfel, a aparut agentia de turism Genius Travel. Astazi, ea a devenit una dintre cele mai cunoscute agentii de pe piata din Romania. Cu peste 35 000 de turisti gestionati pana in prezent, o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro, mai mult de 150 000 de sustinatori pe facebook si peste 2 milioane de vizitatori pe site, Genius Travel se afla in topul agentiilor din Romania. In privinta valorilor care definesc Genius Travel, as aminti doar cateva, din cele pe care le-am observat pana acuma :

- Increderea transmisa prin ofertele bune si partenerii seriosi cu care colaboreaza

- echilibrul intre maximizarea proftului agentiei dar si oferirea de servicii bune clientilor care aplica

- promptitudinea in a prelua dorintele si nevoile celor care doresc un concediu si oferirea celor mai bune indicatii

- grija pentru detalii si de a nu omite informatii care pot duce la plati ulterioare neanuntate aplicantilor

- creativitatea si indrazneala de a propune noi directii si distante exotice celor doritori

Si, ca sa va exemplific doar cateva destinatii, grupate pe categorii, vi le voi prezenta mai jos. Genius Travel propune o gama extrem de variata de destinatii de vacanta, dintre acestea cele mai populare fiind:


  • Destinatii pentru plaja: Grecia, Turcia, Bulgaria, Spania, Egipt, Cipru

  • Destinatii pentru ski: Austria, Bulgaria

  • Destinatii Exotice: Republica Dominicana, Mexic, Maldive, Cuba, Kenya, Mauritius, Seychelles

  • Destinatii City Break: Paris, Roma, Viena, Praga, Barcelona, Londra, Venetia

  • Destinatii pentru shopping: Dubai, Milano, Istanbul


Prin urmare, daca va regasiti in valorile si sericiile promovate de aceasta agentie, va voi indruma sa aplicati cu incredere la una dintre ofertele lor. Aveti o gama diversificata de destinatii, de oferte particularizate in functie de bugetul pe care vi-l permiteti si perioada pentru care va propuneti plecarea. Garantia calitatii o aveti datorita colaborarii directe cu parteneri de incredere si de renume mondial : Neckerman, Thomas Cook, TUI, Pullmantur, Hotelbeds, Teztour etc.

Din ce m-am documentat eu, beneficiati de mai multe modalitati de plata a vacantelor – cash la oricare din sediile agentiei, cu cardul la oricare sediu, depunere directa in contul Genius Travel sau transfer bancar in contul Genius Travel. Puteti alege sa achitati vacantele si in rate, cu ajutorul programelor vacante in rate cu Card Avantaj, vacante in rate cu StarBT sau vacante in rate prin Unicredit Tiriac. Mai multe detalii va recomand sa obtineti direct de la sursa, mergand sa consultati oferetele lor actualizate. Bon voyage ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)