luni, 20 aprilie 2015

La 5 ani, Blogosfera Vrancea se plimba cu Volkswagen Passat B8 - Car of the Year 2015 in Europa !

Car of the year 2015 - VW Passat B 8Scriu pe acest blog din 15 octombrie 2007 si, in decursul celor aproape 8 ani, am evoluat si realizat multe prin intermediul acestuia. Am satisfactia sa fiu printre primii bloggeri din judetul meu si pentru ca am format cu colegii mei grupul Blogosfera Vrancea in anul 2010.


Sambata, la invitatia colegului nostru Dan Stefan si a dealerului auto Scorpion Focsani - reprezentant Wolkswagen-Audi, am avut o intalnire cu 2 semnificatii. Am aniversat 5 ani de existenta oficiala in online pentru grupul bloggerilor vranceni. Apoi am facut un drive-test cu masina anului in Europa : Volkswagen Passat B8 !


Cu 340 puncte de la cele mai mari reviste de auto din Europa, Volkswagen Passat a fost numita Masina Anului in Europa, intr-o ceremonie desfasurata la Geneva in Elvetia. Juriul compus din 58 de jurnalisti auto europeni din 22 de tari a decis pe locul 2 Citroen C4 Cactus (248 puncte). Locul 3 a revenit pentru Mercedes-Benz C Class cu 221 de puncte. Urmeaza Ford Mondeo (locul 4 cu 203 puncte) si Nissan Qashqai (locul 5 - 160 de puncte). Locul 6 cu 154 puncte - BMW Seria 2 Active Tourer. Pe locul 7 avem Renault Twingo care a strans doar 124 puncte ale specialistilor.


Masina Anului 2015 in EuropaIn dreapta aveti o captura cu acest model castigator facuta la evenimentul nostru. Mai jos va voi prezenta cateva tehnologii dezvoltate de inginerii de la VW care mi-au atras atentia.


Noul Volkswagen Passat B8 ofera numeroase dotari de ultima ora, printre care si un ecran TFT (Active Info Display) complet configurabil, ce se mandreste cu o diagonala de 12.3 inch si o rezolutie de 1440 x 540 pixeli - unic in acest segment.


Emergency Assist e o premiera mondiala - masina se opreste in caz de urgenta, Trailer Assist (manevrare asistata cu remorca) si Traffic Jam Assist (asistent pentru blocaje trafic).


Va anuntam, in titlul acestui articol, faptul ca la 5 ani, Blogosfera Vrancea se plimba cu Volkswagen Passat B8 - Masina anului 2015 in Europa ! Insa, in ceea ce ma priveste, cand voi avea bugetul necesar, sigur ma voi orienta catre un alt model deosebit pe care il apreciez pe gustul meu - Noul  VW Polo :)


Dupa drive-test, am revenit in sala de conferinte. In urma discutiilor, sunt in masura sa va dau o informatie - Blogosfera Vrancea va incerca in 2015 sa initieze un proiect comunitar in Municipiul Focsani in aceasta vara.


Beneficiarul e cetatenul saturat de festivalurile numeroase unde sunt alocati foarte multi bani publici. Mai multe detalii va voi oferi in perioada urmatoare, in masura in care vom reusi sa capacitam factori locali dornici de a oferi ceva educativ, creativ si inovativ pentru cetatenii activi din comunitate.


Daca vreti sa stiti, cum a aparut Blogosfera Vrancea in 2010, va invit sa cititi articolul de la linkul anterior. Cei care chiar vreti sa stiti detalii despre fiecare intalnire aniversara din Blogosfera Vrancea, va las mai jos cateva linkuri in acest sens. Desigur, daca apreciati articolul, aveti la dispozitie cateva butoane pentru distribuire, mai jos ;)


- Blogosfera Vrancea : 1 an - 2011


- Blogosfera Vrancea : 2 ani - 2012


- Blogosfera Vrancea : 3 ani- 2013


- Blogosfera Vrancea : 4 ani - 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)