sâmbătă, 28 martie 2015

#EarthHour 2015 la #Focsani - eveniment anulat din cauza conditiilor meteo !

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, declar #ANULAT evenimentul Earth Hour 2015 Focsani - editia a IV-a​, ce urma sa aiba loc in aceasta seara in Piata Unirii din Focsani.


In anii 2012, 2013, 2014 si 2015,  am initiat, coordonat si adus in orasul nostru aceasta cea mai mare manifestare de mediu din istorie - asa cum e apreciata la nivel mondial.


In 2015, este prima data cand avem o situatie pe care nu o mai putem controla. Vremea capricioasa din ultimile zile (frig, ploaie si vant) ne impiedica sa punem Municipiul Focsani​ pe harta lumii, prin aceasta actiune de constientizare si responsabilizare. Prin Ora Pamantului​ ne-am propus, sa atragem atentia fata de consumul irational de energie, in special al marilor consumatori. De aceea, ne-am alaturat celorlalte orase ale lumii, prin oprirea in mod simbolic a luminii in centrul Municipiului Focsani pentru 1 ora, in intervalul 20,30 - 21,30. Concomitent cu acest gest de atentie fata de mediu, ne dorim, pe viitor, sa aducem cetatenii responsabili, aproape de problemele comunitatii, prin participarea lor voluntara la alte actiuni similare.


In final, se cuvine sa adresez multumiri, celor care au raspuns pozitiv de fiecare data : institutiile publice (Primarie, Consiliul Judetean, Prefectura, ISU, Jandarmeria, Garnizoana Militara, etc) cointeresate pentru buna desfasurare a acestei actiuni in anii anteriori, fotografilor profesionisti cu care am colaborat exemplar si care au reusit sa capteze mereu fotografii deosebite, ziarelor locale care au promovat actiunea, grupurilor : Blogosfera Vrancea, Consiliul Judetean al Elevilor, TNL Vrancea, Focul Viu si cetatenilor responsabili care au participat. Cu optimism si speranta ca vremea va tine cu noi, va invit la Eart Hour 2016 - Ora Pamantului la Focsani :)

2 comentarii:

  1. Sugestie pentru "Masina timpului": acad. Marius Peculea, nascut 13 aprilie 1926.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cornelia : cu sinceritate iti spun, nu am inteles nimic din comentariul tau.
    Daca nu imi detaliezi sa ma lamuresti, voi aprecia drept spam cei ai scris mai sus.

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)