sâmbătă, 14 martie 2015

#OraPamantului2015 la #Focsani

Incepand cu Ora Pamantului 2012, m-am preocupat ca sa aducem ceva nou in comunitate, "sa punem Municipiul Focsani pe harta lumii" - asa cum declaram atunci colegilor din presa scrisa. Astfel, am initiat, promovat si organizat cu cativa colegi bloggeri, aceasta actiune (cel mai mare eveniment de mediu din lume) in premiera in Focsani​.


#EarthHour, initiat si coordonat in tara noastra de #WWFRomania, a capatat proportii mari. An de an, cucereste oameni si induce sentimentul de apartenenta la comunitate in randul participantilor.


Evolutia a fost spectaculoasa, de la prima editie din 2007 cu un singur oras participant (Sydney), pana in prezent, cu o participare de peste 5.200 de orase din 135 de tari. 1,8 miliarde de oameni din intreaga lume isi doresc sa contribuie concret pentru mediul inconjurator.


#OraPamantului a devenit un simbol important al unui angajament mult mai complex fata de ceea ce presupunea evenimentul la inceput – stingerea luminilor pentru o ora. Este momentul sa trecem la o schimbare pozitiva si profunda a modului nostru de a relationa cu mediul.


Evenimentul din acest an este disponibil pe Facebook la urmatorul link - #EarthHour2015 la #Focsani. Va invit sa dati Join si sa sprijiniti sub orice modalitate va sta la indemana si editia din acest an cu nr. 4 la Focsani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)