vineri, 3 august 2012

The Mission Dance Weekend 2012 - editia 5 : Hanul Piratilor - Navodari (Mamaia Nord)




Cel mai important eveniment in muzica Trance & Progressive din Romania, incepe deseara pe traditionala plaja de la Hanul Piratilor - Navodari - Mamaia Nord : TMDW 2012 - editia 5.

Line-up-ul este unul pentru toate gusturile, in felul urmator : 
- vineri : 03 august - SVEN VATH, CHICANE (live), PAROV STELAR BAND (live), SUIE PAPARUDE (live), GOJIRA. 
- sambata : 04 august - ARMIN VAN BUUREN, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, YOON (live), OK CORRAL.



Daca doriti, sa cititi despre precedentele editii, urmatoarele linkuri va sunt utile : 

Articolul acesta ma poarta cu gandul la editia a 4-a TMDW 2011 la care am mers cu cei mai buni prieteni la cel mai tare concert Trance realizat vreodata in Romania.

Eforturile organizatorilor au fost impresionante in 2011 si merita felicitari pentru invitatii adusi The Mission Romania. De asemenea, pentru profesionalismul si daruirea cu care stiu sa implementeze mereu un standard occidental la fiecare eveniment autohton si un concept de distractie la cel mai inalt nivel : Finlandia Romania - Explore Midnight.  

Anul trecut, am petrecut alaturi de Gabriel & Dresden, Paul van Dyk, Above & Beyond, Ferry Corsten si romanii de la Snatt & Vix. Mai jos, aveti un clip filmat de mine la TMDW 2011 catre dimineata, cand am asteptat si primit cel mai frumos rasarit trait la mare - pe plaja, cu muzica in spate, alaturi de prieteni :)






Cei care indragiti muzica trance si progressive, sigur stiti deja faptul ca un alt DJ exponential ne viziteaza tara in acest weekend. Deloc intamplator, avand in vedere faptul ca, atat olandezul Armin van Buuren care va concerta maine la TMDW 2012, cat si DJ german Markus Schulz (care va concerta in aceasta seara la Costinesti la Loca Beach) - sunt impresariati de catre aceeasi casa de productie - cea mai mare din lume - Armada Music.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)