sâmbătă, 25 august 2012

TransAlpina - wild road in the world !








TransAlpina (click & read) - asa cum am scris si in 2011 - este cel mai tare traseu din Romania : spectaculos, ametitor, salbatic, etc. Adjectivele si aprecierile pot continua dar, cel mai bine, este sa va convingeti voi insiva in filmul de mai sus facut de Top Gear pentru BBC.



TransFagarasan are mai multe locuri faine de vizitat : Poenari, Vidraru, lacurile Capra si Balea, etc. Insa, indata ce ajungem la altitudinea maxima pe TransAlpina (aproximativ 2150 m), sa nu va mire daca veti atinge un nor la o saritura mai strasnica :)



Concluzia mea : cei care cautati andrenalina pura, veti alege TransAlpina ! Veti trai o experienta similara (exagerez, dar aproximez) cu a te da in cel mai rapid roller-coaster din lume "Formula Rossa" de la Ferrari World in superbul Abu Dhaby (Emiratele Arabe Unite).



TransAlpina si Transfagarasan - putem spune cu certitudine - sunt 2 trasee / circuite apreciate in Europa si admirate in intreaga lume. Iar, drumurile sunt foarte bune, mult peste infrastructura existenta azi in Romania. Peisaje de vis, animale salbatice, natura virgina ..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)