marți, 28 august 2012

Alin MOLDOVEANU - Cetatean de Onoare in Focsani !



Consiliului Local Focsani v-a trece astazi prin votul celor 21 consilieri locali un proiect frumos si corect. Conform acestuia, Alin Moldoveanu va primi o suma de bani pentru efortul sustinut si pregatirea intensa facuta pentru obtinerea medaliei de aur la Olimpiada de Vara de la Londra 2012 in proba de pusca 10 metri aer comprimat.


Azi, de la ora 16:00, plenul va vota propunerea de acordare a titlului onorific pe deplin meritat - cetatean de onoare al Municipiului Focsani. Avand in vedere ca avem parte mai rar de astfel de momente placute, consider ca orice efort trebuie facut pentru a ne premia campionii olimpici.

 

Vrancea a mai dat lotului olimpic un sportiv (aviz jurnalistilor de sport) in proba la care Sorin Babi ne-a reprezentat cu cinste in precedentele competitii olimpice. Ma refer, la Cristian Ciobanu, participant la mai multe competitii europene, balcaniade si calificari pentru Olimpiada.

De la Gina Gogean - sportiva ultra medaliata in proba de gimnastica - orasul Focsani a resimtit lipsa unei distinctii olimpice la competitia suprema a lumii sportive mondiale. Felicitari, Primariei Fosani ! Multumim, Alin Moldoveanu, pentru mandria locala adusa vrancenilor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)