luni, 27 august 2012

Madalina, nu mai e virgina, il iubeste pe Marius !




Azi este luni, dar trebuie sa fiti putin atenti, concentrati-va pentru cateva minute ! Incepem bine saptamana, avem treburi serioase de prezentat - o stire de mare angajament !

Inchideti tv si lasati orice alta ocupatie, uitati de criza, referendum si suspendarea lui Basescu ! Avem ceva mai tare decat taximetristul din Tulcea violat de o femeie - despre care vom vorbi in curand :))

Madalina nu mai e virgina !! Aplauze :))


Motiv pentru care Madalina il iubeste pe Marius si a impartasit pe Facebook aceasta veste minunata ce face furori in ultimele zile pe aceasta retea de socializare. Fata tocmai a scapat de povara ce-i apasa pe fluturasii din stomac care au zburat dupa ce Marius i-a deschis colivia pentru totdeauna, spre a se infrupta din pocalul cu polen al vietii :D

Marius, ca majoritatea barbatilor, este un baiat sensibil, atent, pur si inocent - atribute esentiale - fara de care nu putea face acest gest deosebit. E ca si cum ai urca iarna pe munte fara .. clapari :D

Treaba se complica ! O prietena mi-a atras atentia asupra unui detaliu de o incarcatura mare in aceasta speta extrem de serioasa. Daca v-ati uitat atent la poza, ar fi trebuit sa observati ca la 7 ore de la postarea acestui status de Madalina pe Facebook, Marius inca NU a dat LIKE !! 

Daca doriti sa vedeti intreaga discutie, dati un CLICK pe LINK-ul de mai sus unde aveti intreaga discutie avuta azi dimineata pe Facebook alaturi de cativa prieteni ! Ne-am amuzat si ne-am facut mai frumoasa aceasta zi de luni. Sper ca si voua  :-)

 

Credeti ca Madalina mai e "intr-o relatie" cu Marius ? Sau e "singura" pe Facebook  :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)