luni, 6 august 2012

Ce este un non-blogger ?






Chinezu scrie azi despre bloggerul Ionut Iancu - un individ cu un comportament jenibil in online - priviti imaginea !! Ce nu mi se pare corect, este paralela facuta de Chinezu cu PNL ! Nu pot sa cred, ca a ajuns acel bloggeras sa fie reprezentativ pentru PNL in online.

Nu inteleg, de ce trebuiesc coroborate optiunile politice ale lui Ionut Iancu (indiferent catre care partid) cu afirmatiile ofensatoare fata de Cristian China-Birta si sotia lui ? In plus, acest Ionut Iancu, inteleg ca are un blog intitulat "Blogareala cu Vrajeala" - ceea ce ma scuteste de alte aprecieri ! 

 

Pe Chinezu il respect, de la el am invatat destule pana acum si alaturi de el avem un sustinator puternic prin care putem sa dam notorietate blogosferelor locale si unor proiecte faine in comunitatile noastre.

Asisderea lui Ionut Iancu, altii vor iesi pe "banda de urgenta", mergand pe drumurile sinuoase, indoielnice si mizerabile ale online-ului, aruncand mizerii in ventilator si lopeti de dejectii !Iata, reteta unui blogger frustrat si cat de "cool" e sa injuri pe unii doar ca sa fi bagat in seama de cineva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)