joi, 29 martie 2012

Picior de om sau laba de urs ?





Azi, massmedia centrala intimidata de unii baieti destepti specializati in manipulari foarte ieftine, a anuntat ca pe Aeroportul Otopeni a fost gasit un picior de om in bagajul unui cetatean chinez. 
Stiti voi : din ala mic, ochi oblici, mancator de orez cu 2 betigase, amator de Cichician, vanzator in Dragonul Rosu :)


Astfel de perdele de fum, ma fac sa ma gandesc, cat de bine o ducem in RO, cat de fain e sa mergi pe cele cateva mii de km de autostrada (inaugurati de guvernarile trecute si cea prezenta) catre mare sau munte unde serviciile is ireprosabile iar turistii straini dau navala .. 

Chiar nu mai avem ce face, incat chiar sa dam importanta unor astfel de intoxicari si non-stiri ? Apropos, piciorul de om este - pauza de ras - o laba de urs :))

De la gaina care a nascut pui vii - asa cum suna titlul unui articol celebru si jenibil din Evenimentul Zilei al lui Ion Cristoiu, imediat dupa 1990, nu cred ca am mai auzit o mai mare mascarada propagata cu un anumit sens de massmedia ! 

Va este lesne de inteles, care este scopul, nu ;)

8 comentarii:

  1. Da tot nu a spus nimeni cine o sa gateasca laba aia.

    RăspundețiȘtergere
  2. au zis ca laba de urs era destinata pentru un restaurant din Italia unde este o delicatesa :))cei care au gasit bagajul, autoritatile, ce verdict sau diagnostic au dat, pentru ca stirea asta sa faca un asa mare tam-tam ?

    RăspundețiȘtergere
  3. LABA DE SPION !H.J.NICHOSON FOSTUL SEF CIA BUCURESTI : BASESCU, MELESCANU, UNGUREANU SUNT SPIONI RUSI !SENZATIONAL SI TERMINAL….. ECHIPA DE SPIONI RUSI DE LA BUCURESTIIn prejma lui 89……… eram singurul cetatean Japonez din tara lui Ceausescu, Comanici si bineinetes Dracula. Japonezii vroiau sa-si extinda influenta specialeconomica in rasaritul Europei. Tinand. seama ca Germania se indrepta spre Polonia , Ceoslovacia si Ungaria am reusit sa indrept privirea Japonezilor spre Romania. Sa creiat un fel de plan Marshal.Prietenul Dragos Munteanu ambasador mi-a aranjat o vizita la Bucuresti prin Bujor Sion asistentul presedintelui.La intalnirea cu Presedintele Iliescu au participat Ciurel primarul capitalei, Neagu Udroiu se Agerpres, si jumate din guvern. Totul a mers bine pana cand am propus pe langa cumparare studioului Buftea de catre Sony. desciderea de studiouri particulare de televiziune……..Acestea ar fi spart monopolul FSN .Ca urmare mi sa spart casa si topoarele au distrus mobilierul casei. M-am refugiat la Ambasada SUA. Cel care a condus ancheta fost Harold James Nicholson seful statiei CIA de la Bucuresti.Am dormit doua zile in casa lui si m-am inprietanit.Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca a fost arestat ca spion al rusilor …..si dirijor al orchestrei de spioni de la Bucuresti. El a scapat de scaunul electric dind o larga lista de spioni rusi autoritatilor americane.Am reusit sa-i iau o serie de interviuri la Federal Correctional Institution at Sheridan, Oregon. Interviul va apare serializat in diferite reviste americane si franceze. Lista spionilor si simpatizantilor rusi cuprine o larga arie a clasei politice. Ea cuprine cuprine trei categorii. Spioni activi ca Mircea Geoana. Tismaneanu sau cei care pot fi oricand reactivati …Iliescu ,Roman ,Magureanu. O larga categorie este cea a santajabililor pentru legaturi din trecut. In aceasta lista extrem de numeroasa se gaseste binenteles Traian Basescu…..agent dublu la Anvers.In decursul zilei de ieri am luat contactul cu Ambasada Romaniei in SUA si cu consulul de la New York cerand sa fiu pus in contact cu un reprezentan al sevicilor romanesti sa discut aceasta exploziva problema. Nu am primit nici-un raspuns……Raspunsul a venit dela americani : MELESCANU E KGB SI E IN URMARIRE !

    RăspundețiȘtergere
  4. @califor : mai sunt si emisiuni la care chiar merita sa ne alocam din putinul nostru timp. uite, eu ascult la radio pastila zilnica de informatii la Europa Fm si ma uit la TVR la emisiunea lui MOISE GURAN. si nu ma satur :)dvs cam ce emisiuni mai gasiti interesante la tv care sa merite atentia noastra ?

    RăspundețiȘtergere
  5. probabil laba de urs urmeaza sa fie gatita la vreun restaurant italian unde, e privita precum o delicatesa, dupa spusele specialistilor :)apropos, ai mancat pana acum ceva din ce este comestibil la un urs ? nu fac la misto, zic pe bune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. da, exact acelasi lucru l-am auzit si eu spus de unii care se pricep mai bine. autoritatile ce au zis ? probabil ce au relatat cei din presa. ma gandesc, informatiile distorsionate de acolo au provenit !stirea a facut mare "tam-tam" cum bien zici tu, deoarece atat televiziunile dar mai ales o parte semnificativa din publicul ce formeaza audienta este dornic(a) de astfel de stiri senzationale !

    RăspundețiȘtergere
  7. oau, pe bune ? urmeaza cateva intrebari de mare angajament, dar va rog sa va concentrati foarte bine, ok ?* LABA DE URS, descoperita intr-un bgaj de pe Aeroportul Otopeni, provine dintr-un exemplar spion KGB sau CIA ? * se poate corobora gasirea membrului inferior al "cetateanului urs" cu recenta numirea a lui Melescanu la sefia SIE ?* valiza in care a fost depozitata laba de urs, e cumva facuta la acelasi producator cu VALIZA LUI BECALI aflata acum in custodia DNA ? in acest caz, eu cred ca si BECALI e spion KBG, nu ? sau poate CIA ?PS : desigur, as putea continua cu astfel de intrebari care, spre deosebire de afirmatiile dvs, sunt ceva mai amuzante :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)