luni, 19 martie 2012

Gala Teatrului din Focsani 2012






Unul dintre cele mai asteptate evenimente culturale ale primaverii se apropie ! Editia 16 a galelor teatrale focsanene are loc intre 25 martie - 1 aprilie 2012. Nume importante ale scenei romanesti vor fi prezente la Focsani :


- Stefan Banica Jr , George Mihaita, Valentin Teodosiu in piesa "Revizorul"

- Pavel Bartos , Dorina Lazar , Rodica Mandache : "Natura moarta cu nepot obez''

- Mircea Bodolan in "O scrisoare pierduta"Alaturi de trupele invitate, actorii Tetrului Municipal vor interpreta piese din creatia lui Shakespeare, Caragiale, etc. Spectacolele vor avea loc pe scena Teatrului Municipal conform programului.



In deschidere, Duminica 25 Martie, la Sala Ateneului, va avea loc Concertul Extraordinar al Orchestrei de Camera Unirea intitulat "Muzica de teatru si film". Vor fi interpretate lucrari muzicale celebre din filme nu mai putin celebre si piese de teatru importante din dramaturgia universala. Biletele se gasesc la Agentia de Bilete a Teatrului Municipal Focsani, zilnic, incepand de miercuri 7 martie 2012. Pretul variaza intre 50 lei si 100 lei, in functie de spectacol si de pozitia locului in sala. Evenimentul este prilejuit de Ziua Mondiala a Teatrului - 27 Martie.





2 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)