vineri, 1 iunie 2012

Lansare TonerEurope.ro



De fiecare data cand apar pe piata consumabile de calitate superioara, o sa le promovez, fie si din motivul ca un cititor informat poate ajunge un potential client multumit. Prin urmare, azi va anunt deschiderea magazinului online TonerEurope.Ro loc in care veti gasiti consumabile de calitate superioara pentru imprimante si copiatoare laser.


Produsele urmatoare sunt o solutie de reducere a costurilor pentru tiparirea laser. Acestea includ tonere compatibile cu urmatoarele marci consacrate deja : Xerox, Toner Canon, Minolta, Toner HP, Epson, Lexmark, Toner Brother, Panasonic, Toner Samsung, Kyocera, Gestetner.

Magazinul online TonerEurope.Ro va ofera o garantie a produselor pe care le comercializeaza, prin testarea acestora direct pe linia de productie. Cartusul de toner este testat individual in privinta functionarii corecte si a calitatii de tiparire, inainte de a fi introdus in ambalajul commercial. Practic, acele produse care nu trec testele de calitate sunt indepartate de pe linia de productie si nu ajung sa fie puse in vanzare.

Pentru a va face o idee asupra preturilor, m-am informat pentru voi si am aflat ca preturile la tonere incep de la suma de 59 lei. Produsele alese sunt livrate in termen de maxim 48 ore oriunde aveti domiciliul in Romnania. Costul expeditiei este de 25 lei, indiferent de greutate si destinatie.

Foarte important de retinut, site-ul celor de la TonerEurope.Ro ofera in dreapta-jos o sectiune pe care eu va invit sa o consultati, dintr-un principiu ferm pe care il am de fiecare data cand semnez un contract sau fac o comanda online. Desi nu aveti de ce sa va faceti griji, va invit sa cititi si despre : Cum cumpar , Politica de returnari , ANPC , Termeni si conditii , Politica de confidentialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)