duminică, 10 iunie 2012

Alegeri Locale 2012




Azi votez ! Au trecut 4 ani si sunt pregatit sa merg la vot in speranta ca vom avea cat mai multi dintre noi in minte si optiunile noastre, alternative si argumente in favoarea cuiva !

Dupa cum ati observat, in ultima perioada, articolele mele de acest gen au lipsit. Nu avea rost sa scriu, atat timp cat rezultatete sunt previzibile, iar USL va castiga aceste alegeri locale cu un procent de  60-75 % cam in toate judetele din Romania.


Va marturisesc, ca detest si este foarte pagubos votul contra - prin care sanctionam un anumit partid politic sau candidat ! Trebuie sa invatam sa votam pozitiv, tot asa cum gandirea pozitiva e dezirabila pentru un stil de viata motivational.

In mediul urban metodele de fraudare a alegerilor sunt reduse ; ele existand, majoritar, in zona rurala. Parcurgeti articolul de la linkul dinsus si informati-va in legatura cu fraudarea votului ! Aviz celor care stati acasa si credeti ca nu aveti pe cine vota - prezenta la vot e singura modalitate de a diminua proportiile prin care unii incearca sa distorsioneze vointa reala a electoratului activ.

Adresez un mesaj catre Electoratul Pasiv - Majoritatea Tacuta : nu sunteti, cu nimic mai demni, daca nu votati ! Mergeti si votati, chiar si pe cel mai insignifiant candidat, astfel veti acoperi, prin votul vostru, pe cei slabi de caracter tocmiti cu cativa arginti, cateva alimente, etc !

Inchei, cu un slogan pe care l-am gandit si folosit in campania in care m-am implicat cu mare drag, pentru un prieten in 2008. Este legat si de ce spunem, in deschiderea acestui articol, in legatura cu votul pozitiv - Nu va irositi votul, investiti-l ! 

PS : azi, aveti liber la comentarii toata lumea. In principiu, nu mi-am propus sa moderez ce veti scrie, pentru a vedea daca mai sunt argumente in favoarea unui candidat sau tot invective la adresa celorlalti. Va invit, cu aceasta ocazie, sa interactionam si sa raspundeti la intrebarile zilei :
1. cu cine ati votat ? 
2. pe ce argumente ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)