sâmbătă, 30 iunie 2012

ATB in Club Kasho din Brasov !



Andre Tanneberger alias ATB e unul dintre cei mai cunoscuti artisti internationali din Electronic Dance Music - EDM : locul 4 in DJ List si locul 11 in DJ Mag. Producatorul german este unul dintre DJ mei preferati si il respect pentru contributia adusa la dezvoltarea muzicii trance actuale.
ATB a debutat cu proiectul Sequential One si are o multime de colaborari, remixuri, albume, o discografie atat de vasta cum putini DJ se pot lauda.
A colaborat in albumele anterioare cu : Armin van Buuren, Dash Berlin, Sean Ryan, Rea Garvey (Reamonn), JanSoon, Melissa Loretta, Fuldner, Christina Soto, Heather Nova, Moby, William Orbit, Roberta Carter Harrison Jan Löchel, Haley, Betsy Larkin si Aruna. Ultimul album “Distant Earth” il regaseste pe ATB alaturi de Kate Louise Smith si Josh Gallahan.


ATB vorbea intr-un interviu despre sursa de inspiratie pentru piesele sale - calatoriile in jurul lumii. Iata de ce, intalnim acordurile de guitara in 9PM, The Fileds of Love sau The Summer care te trimit pe plajele din Ibiza. Apoi, Let U Go, Believe In Me sau Killer ne poarta catre muzica de club. Piese precum Marrakech ne trimit cu gandul spre tarmurile indepartate. Ce poate fi mai frumos, decat sa-i spui persoanei dragi : "...you really are my Ecstasy" !

 
ATB a mai avut si aseara (vineri) un concert la Sky Club Ploiesti - in localitatea Paulestii Noi (nordul Ploiestului). In aceasta seara, isi va promova compilatia "Sunset Beach DJ Session" la Brasov in Club Kasho ce creste vizibil in ultimii ani prin calitatea si profesionalismul invitatilor.

Pret Bilete : 50 ron in avans prin rezervarile facute si 70 ron la intrarea in club.

O mentiune importanta : deseara, brasovenii si ceilalti care veti merge, va veti bucura de un nou eveniment sub emblema Explore Midnight - o reteta garantata de catre Finlandia Romania si toti cei care am fost la astfel de party-uri reusite.


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1VtNi_2PDO0]

PS : sa nu uit - am scris si pe celalalt blog al meu exclusiv despre muzica : deseara are loc un festival semnificativ in care muzica trance va avea parte de o serie lunga din DJ cei mai importanti din lume !
Electronic Family : Amsterdam - Olanda ii are invitati pe : Armin van Buuren, Paul van Dyk, Markus Schulz, Marco V, Alex M.O.R.P.H., Orjan Nilsen, Sied van Riel, W&W, Ashley Wallbridge, Ruben de Ronde .. lista fiind mare si de o calitate indiscutabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)