miercuri, 13 iunie 2012

Incarcare toner : merita ?



Operatiunea de incarcare toner (reincarcare, reumplere, refill) a devenit o adevarata industrie. Incarcarea cartuselor de toner deja folosite nu este o operatiune complicata sau care sa presupuna investitii mari in masinarii speciale. Principalele ingrediente sunt: praful de toner, cartusul de toner gol (folosit) si un chip electronic.


Un cartus de toner se poate reumple de pana la 2-3 ori, in functie de model pana cand incepe sa produca print-uri inacceptabile din punct de vedere calitativ. Din pacate, in practica, solutia de incarcare toner nu e mereu una fezabila deoarece depinde de foarte multi factori :

- daca aveti un cartus de toner original, proaspat terminat, care va tipareste exemplar, in service pot aparea sitiatii neplacute in care sa fie schimbat (fara a vi se aduce la cunostinta) cu unul mai prost, aflat la a 5-a reincarcare.
- din cartusul tonerului pot aparea scurgeri capabile sa produca murdarirea zonei unde este fixat, cartusul devenind inutilizabil.
- pentru deplasarea la centrul unde va incarcati tonerul, adaugati si durata reincarcarii (circa 6 ore). 
- daca tonerul este de o calitate slaba, se va vedea in calitatea proasta a print-urilor obtinute.

Urmatoare produse sunt o solutie de reducere a costurilor pentru tiparirea laser. Acestea includ tonere compatibile cu urmatoarele marci consacrate : toner Canon, toner HP si toner Samsung. 
In continuare, avand in vedere cele prezentate mai sus, va voi prezenta o modalitate mult mai lejera de reincarcare a tonerelor, furnizata de catre cei de la TonerEurope.ro :

- aceste cartuse de toner sunt fabricate intr-o fabrica specializata, cu procese de munca si proceduri clare care lasa foarte putine sanse de erori. Magazinul online va ofera o garantie a produselor pe care le comercializeaza, prin testarea acestora direct pe linia de productie. 
- cartusul de toner este testat individual in privinta functionarii corecte si a calitatii de tiparire, inainte de a fi introdus in ambalajul commercial. Practic, acele produse care nu trec testele de calitate sunt indepartate de pe linia de productie si nu ajung sa fie puse in vanzare.
- materiile prime si materiale sunt de calitate superioara. Pentru a va convinge de aceasta, ramane sa va convingeti si sa observati diferenta dintre printurile obtinute cu un toner TonerEurope si alt toner compatibil.
- aceste tonere costa putin mai mult decat o incarcare, dar obtineti un produs de calitate superioara si fara pierdere de timp.
- procedura de comanda, plata si livrare este una simpla si flexibila.

In final, nu uitati ca preturile la tonere incep de la suma de 59 lei. Produsele alese sunt livrate in termen de maxim 48 ore oriunde aveti domiciliul in Romnania. Costul expeditiei este de 25 lei, indiferent de greutate si destinatie.

12 comentarii:

  1. intr-adevar, sunt un pic mai mari ! dar sunt destul de rentabile .. aveti o alta recomandare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Decat sa te umplii tot de toner si sa nu ti se mai duca 2 zile de pe tine, mai bine iti comanzi asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce trebuie sa te "umplii tot de toner", daca esti atent ?ai patit asa ceva ? vorbesti din experienta : ti s-a intamplat ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca se rezolva totul in 48 de ore este destul de ok, momentan am eu duc cartusul la o firma si mi-l tine cate 3-4 zile. Preturile sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e cam mult, 3-4 zile ? l-ai trimis prin curier, nu ?aceste zile includ si transportul pana la domiciliul tau ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai nu, l-am dus personal, si mi-au zis ca dureaza pana le vine chipul, etc. a fost a doua oara si ultima. nu o sa mai merg. Ma costa cam 65 lei.

    RăspundețiȘtergere
  7. ia si tu legatura cu TonerEurope si vezi ce-ti pot oferi.poate vor fii repectivi si te vor scoate din incurcatura !e prea mult a 2-a oara la acea firma, iar suma este mare.e din localitate cu tine firma, presupun : de unde esti ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ofera servicii foarte bune ! panala urma confortul se plateste.

    RăspundețiȘtergere
  9. ai dreptate, conteaza un ban dat in plus prin care poi sa stai in fata ~ e si o zicala romaneasca ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Gutuie.Ro : intr-adevar, asa este : preturile sunt foarte ok pentru cei care folosesc deja serviciile folosite de TonerEurope.Ro :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)