luni, 11 iunie 2012

Job - Asociatia Manageri in Dialog




Asa cum v-am obisnuit, de fiecare data cand pot oferi un pont pentru un job bun, o voi face dezinteresat. Prin urmare, azi va ofer o oportunitate de angajare in urma careia veti castiga experienta in munca si formare gratuita in domeniul turismului !


Daca va doriti sa urmati o cariera in domeniul turismului, aveti oportunitatea de a face primul pas, prin intermediul unui job flexibil, dublat de o experienta de invatare prin urmarea gratuita unui curs autorizat de Agent de Turism-Ghid sau Receptioner. 

Program de lucru : flexibil, 2 ore / zi 
Data angajarii : luna august 2012 
Locatie : Bucuresti 

Cerinte :
1. Student in anul I sau anul II
2. Nivel mediu de limba engleza
3. Cunostinte  bune de Microsoft Office
4. Pasiune  si dorinta de invatare, aprofundare si perfectionare
5. Absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat, in sesiunile iulie 2010 si iulie 2011
6. Corectitudine, responsabilitate, incredere in sine, capacitatea de a rezolva problemele aparute
7. Abilitatea de a actiona din proprie initiativa si de a depasi dificultatile aparute 

Beneficii : 
- Participarea gratuita la un curs acreditat de Agent de turism – Ghid sau Receptioner, in urma caruia veti dobandi o diploma recunoscuta atat in tara, de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul  Muncii si Protectiei Sociale, cat si la nivelul Uniunii Europene; 
- Participarea gratuita la o sesiune de consiliere profesionala in domeniul turismului; 
- Posibilitatea de a dobandi experienta in munca, in conditiile actuale din piata muncii. 

Candidatii sunt rugati sa trimita CV-ul si o scrisoare de intentie prin e-mail la adresa angajare.in.turism@gmail.com pana la data de 15 iunie 2012, precizand postul pentru care candideaza : Agent de Turism-Ghid sau Receptioner.

2 comentarii:

  1. Suntem de la Asociatia Manageri in Dialog. Va contactam in legatura cu postul dumneavoastra despre jobul pe care asociatia noastra l-ar oferi. Va rugam sa corectati in cadrul articolului faptul ca organizatia Asociatia Manageri in Dialog este angajatorul, intrucat nu isi desfasoara activitatea in domeniul turismului, ci in domeniul educatiei manageriale. Asociatia Manageri in Dialog a trimis un mesaj pe grupurile Yahoo! in care promova acest job al unei companii din domeniul turismului. Va rugam sa efectuati modificarile in cadrul postului dumneavoastra, pentru a putea corespunde cu realitatea. Va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am luat cunostinta despre acest job si l-am prezentat intocmai. Am modificat indata ceea ce dvs imi transmiteti acum.Pentru mine nu este o problema, am mediatizat pana acum benevol aceste oportunitati. Pe viitor, daca doriti sa colaboram, rog sa fiu instiintat mai din timp spre a fi totul in regula.Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)