vineri, 17 februarie 2012

WEEKend LINK : Social Media, Bloggeri, Razvan Exarhu, Ministry Of Sound World Tour !

LINK 1 : un prim articol despre cum sa devii expert (in) Social Media sau Blogger de Succes. Este scris de catre Pitici Gratis in stilul caracteristic. Va invit, sa il parcurgeti si sa extrageti chiar voi invatamintele care vi se potrivesc ! 



LINK 2 : ca o reactie fata de postarea celui mentionat anterior, Adrian Ciubotaru vine si ii raspunde pe blog. Discutia dintre cei 2 a dus la o controversa in blogosfera, pe care am urmarit-o si v-am adus-o (in)spre atentie. 



LINK 3 : despre cum alegi oamenii / bloggeri cu care vei lucra intr-o campanie scris de Alexandru Negrea. Cateva observatii si sfaturi din partea celui care lucreaza in online pentru un brand semnificativ din sistemul bancar.



LINK 4 : Razvan Exarhu e un domn stimabil pe care il apreciez de pe vremea in care ii ascultam "Rondul de Noapte" la Pro. Recent, a scris un articol intitulat "Ofensiva Amatorilor" in care surprinde, in nota-i caracteristica de sarcasm, umor si realism profund, cateva dintre caracteristicile unora dintre semenii nostrii.



LINK 5 : din pacate, concertul programat pentru maine - Xteria DANCE presents Ministry of Sound World Tour - a fost amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile, cortul de la Arenele Romane suferind cateva avarii. Evenimentul va fii reluat, biletele si invitatiile voastre raman valabile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)