marți, 21 februarie 2012

Social Media Summit : Hotel Howard Johnson - Bucuresti 2012


Marti - 28 februarie 2012, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, se intampla un eveniment tare interesant - Social Media Summit - aflat la prima editie organizata in capitala. Cu aceasta ocazie, vor fii publicate rezultatele a 4 studii despre social media realizate in exclusivitate pentru acest eveniment, dupa cum urmeaza :




Social Media Brand Path - Studiu prezentat de Adina Vlad, Managing Partner, Unlock Market Research. Rezultatele cercetarii vor identifica directiile ideale de comunicare a brandului in retelele sociale si vor oferi companiilor posibilitatea sa verifice daca mesajele de comunicare adoptate pana in prezent se potrivesc cu brandul clientului.



Raportul blogosferei romanesti - Studiu prezentat de Costin Cocioaba. Raportul isi propune sa redea profilul bloggerului roman, tipurile de bloguri, subiectele dezbatute si tipurile de content generat, traficul blogurilor, veniturile generate de acestea, investitiile facute in ultimul an si canalele sociale pe care bloggerii din Romania sunt prezenti.



Social media si presa online - Studiu prezentat de Catalin Tenita, Managing Partner, Treeworks. Care este impactul bloggerilor in media. Cum sunt bloggerii preluati in presa online.



Campanii social media made in Romania - Studiu Blogal Intiative prezentat de Cristian China-Birta. Studiul va evidentia campaniile care s-au facut in social media pana in prezent, din ce domenii, ce bloggeri au fost implicati si directiile de dezvoltare ale pietei. 



Daca sunteti interesati / dornici de a participa va pot prezenta si speakerii : Bogdana Butnar, Cristian Manafu, Dragos Stanca, Cabral, Vlad Petreanu, Victor Kapra. Daca esti blogger, esti invitat sa trimiti un email la adresa – gabriela.matei@revistabiz.ro cu datele tale de contact (nume, prenume, telefon, blog) si cu un paragraf despre ce subiecte sunt interesante pentru tine la eveniment. Inscrierile sunt gratuite pentru bloggeri si se fac in limita locurilor disponibile prin rezervarea si confirmarea unui loc in sala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)