sâmbătă, 4 februarie 2012

Ce sunt link-urile ? Cand dam link pe blog ?



Treaba asta, bine precizata de Iulia - linkurile date dupa blogmeet-uri, poate fi privita la fel cu felicitarile facute in diferite situatii. Adica, ii dorim, respectivului / sarbatoritului, toate cele bune si marturisim celorlalti acest fapt (a se vedea urarile de LMA pe Facebook).


Unde-i problema ? Eu zic, sinceritatea aprecierilor, atunci cand dam un link ! O facem, pentru a primi ceva asemanator, cand ne vine randul (ziua de nastere, o "bagare in seama" din partea altui coleg blogger dupa blogmeet) sau chiar pretuim acea persoana / acel blogger ? 



Un alt exemplu, oarecum in aceeasi linie, sunt nuntile la romani, la care multi se duc doar pentru ca "au o obligatie" .. Multi considera ca, prin bifarea evenimentului, se produce un fel de "legatura cutumiara" cu acel cuplu care ar trebui sa ii intoarca "favorul" de veni la nunta. Atunci cand - EL si EA - robul si roaba (asa zice preotul) vor trage la aceeasi caruta :)

De ceva vreme, dezinteresat, caut sa evidentiez acele postari de calitate ce merita a fii recitite, intr-o sectiune speciala de pe blog intitulata "WEEKend LINK" ! Deci, in concluzie : voi, dati linkuri ? cand o faceti si de ce ? 


4 comentarii:

  1. Eu dau link-uri cand imi place ceea ce am citit, atat pe Facebook, cat si pe Twitter, fara ca autorul sa imi fi facut vreo favoare inainte. E singurul mod in care postarile de calitate ajung la cat mai multe persoane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred, ca vorbim despre acelasi lucru, Iulia !In mod evident ne place sa o facem dezinteresat, nu ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca putem vorbi de o maturizare in privinta blogging-ului, chiar daca poate au existat situatii in trecut (nu spun de voi, ci chiar de mine) in care am facut si .. schimb de link ! as fii ipocrit, sa nu zic si sa recunosc public acest fapt !mandrelor : Iulia si Bianca, va multumesc pentru interventiile voastre ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)