sâmbătă, 17 decembrie 2011

Concert de Craciun - Orchestra de Camera "Unirea" Focsani

Va informez, asupra unui eveniment notabil in peisajul molcom si ostenit al vietii social-culturale focsanene. 

Prin urmare, va lansez invitatia de a participa Duminica 18 decembrie, ora 18.00, la sala mare a Ateneului Popular "Maior Gh. Pastia" 
Este vorba, despre concertul extraordinar oferit de ansamblul nostru instrumental, Orchestra de Camera UNIREA.

Concertul este prilejuit de Nasterea Mantuitorului si este intitulat simplu : Concert de Craciun


Vom avea cu totii bucuria sa ascultam colinde de Craciun dar si lucrari celebre din creatia romanesca si universala. In pauza concertului se va lansa CD-ul : "The Best Of ..." al Orchestrei UNIREA.

Biletele s-au pus deja in vanzare la Agentia de bilete a Ateneului Popular. Pretul unui bilet este de 50 lei iar elevii si pensionarii si vor plati 30 lei. 

PS : Tot in Focsani, deseara, in Club Extrem este invitata trupa Directia 5 pentru un concert Live, in nota obisnuita de profesionalism a trupei care incanta romanii de 19 ani de zile !

UPDATE : sa nu uit - pe celalalt blog al meu, dedicat exclusiv evenimentelor din muzica, va fac amintire despre un concert semnificativ ce va avea loc deseara cu cea mai buna femeie DJ din lume. Fanii Inna vor trebui sa fie foarte dezamagiti, ca NU e vorba despre migniona insuportabila.
Daca vreti sa aflati detalii, despre evenimentul "Claudia Cazacu in Club Space – Bucuresti : 17 decembrie 2011" - totul e, doar la un click distanta ;)

2 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)