vineri, 9 decembrie 2011

WEEKend LINK : Legea cainilor comunitari, Mihai Morar acuzat de plagiat, lista lui Mircea Popescu cu bloguri inutile !

LINK 1 : Legea câinilor comunitari – cum votaţi ?
Vlad Pietreanu ne informeaza ca aceasta lege asteapta semnatura presedintelui Basescu si, stiind pozitia lui Traian Basescu fata de cainii fără stapan, exprimata pe vremea cand era primarul Capitalei, sunt indoieli ca ar refuza promulgarea ei.
Legea nu prevede eutanasierea automata a cainilor din adaposturi. Legea impune comunitatii sa decida ce se va intampla cu animalele – vor fi mentinute in adaposturi, returnate in teritoriu, eutanasiate sau o combinatie a acestora.

LINK 2 : Mihai Morar e actionat in judecata pentru plagiat de colegul blogger de la DailyCotcodac.RO
In data de 27 octombrie 2011, in cadrul emisiunii "Rai, da’ buni", realizatorul Mihai Morar a prezentat un top al numelor amuzante din Romania, pretinzand ca a fost intocmit de el insusi, cu ajutorul unui "prieten recenzor, care a făcut vreo 2 cartiere la recensamant". Pe parcursul emisiunii s-a mentionat in mai multe randuri ca este vorba de "un top facut de Mihai Morar".

LINK 3Despre Mircea Popescu si ce nu ar mai dori sa vada pe post de bloguri
Cel care detine Trilema (un blog de referinta in online-ul mioritic) ne prezinta o lista detaliata cu bloguri care intra, in zilele noastre, intr-o desuitudine. Daca nu vi se pare prea pretentios termenul :)
Aceasta lista contine : Bloguri de gadget-uri , Bloguri de nemultumiti , Bloguri de sentimente , Bloguri de sfaturi , Bloguri de vandut chestii. Aflati, la linkul recomandat, toate motivele si argumentatia celui dinsus mentionat.

2 comentarii:

  1. "Cel care detine Trilema (un blog de referinta in online-ul mioritic) "Adica intre ciobani?

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze, Cristi : iti raspund un pic mai tarziu, am avut multa treaba in aceste zile pregatind o campanie umanitara pt niste copilasi autisti !Nu ti-am inteles nedumerirea, referitor la cea am afirmat in articol. Sintagma "online-ul mioritic" (deopotriva cu alta pe care o folosesc frecvent "politica mioritica") vrea sa spuna cititorului, despre o zona din online unde avem felurite manifestari ale bloggerilor. Dintre toate acestea, Trilema, alaturi de alte bloguri precum cele ale lui Chinezu, Arhi, Zoso, etc sunt cele care conteaza, de la care orice blogger are de invatat, daca reuseste sa extraga lucrurile cu care se identifica, pastrandu-si exigentele fata de ele si un stil propriu.Desigur, sunt si zone insalubre ale celor despre care nu iti voi face vorbire acum si aici, preferand sa fac vorbire despre ceea ce aduce plus valoare pe strada 2.0 a onlineului. Fie el, mioritic, sau cum vrei tu sa il numesti. Oricum, nu ti-ar strica putina decenta sau, ai putea sa te gandesti si la altceva decat la termenul de "cioban" care ascunde, in esenta, o nuanta peiorativa, prin ceea ce ai tinut tu sa completezi ;)Daca ai vrut sa auzi altceva de la mine, sorry. Daca vrei sa te explici, despre ce ai vrut sa spui si nu am inteles eu, te ascult ;)Bafta !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)