marți, 20 decembrie 2011

Petre Craete - taranul cu Maserati din Anglia - batut de o femeie !

Petre Craete a devenit un personaj extrem de mediatizat de catre o parte a massmediei, din pricina faptului ca textele sale fac referire la Traian Basescu caruia ii poarta o pretuire si-o iubire maladiva. Din acest punct de vedere, Petre Craete e mai sincer si de apreciat, fata de slujitorii, bufonii si ultrasii lui Traian Basescu care se ascund sub principii negociate pe bani frumosi, o falsa deontologie si multa ipocrizie. E cunoscut, drept Taranul cu Maserati si v-am mai vorbit pe blog despre el. Si-a etalat, de fiecare data, atat luxul unor obiecte, bunuri, bani (ce nu-i apartin), cat si limitele umane (psihice, de limbaj, etc). Dupa mine, este un personaj insalubru, trist, jenibil care face umbra pamantului ..



Petre Craete face o proasta imagine Romaniei in Marea Britanie. Totusi, v-as invita, sa urmariti mai atenti, clipul acesta, care are o mica-mare diferenta fata de precedentele : Petre Craete si-a aranjat aceasta filmare in urma careia, constient, voit si premeditat, iese foarte nasol pentru el. N-am inteles, de ce avea nevoie de asa ceva ? Daca as aduce in discutie, "teoria conspiratiei" - as spune ca acest personaj este o supapa ideala pentru potolirea unor nemultumiri firesti ale romanilor, in contextul vremurilor grele din tara.






Romanca, prin gestul ei, satisface dorinta multor romani stabiliti in Anglia care muncesc onorabil si au o viata exemplara acolo. Dar, si a noastra, a celor de aici.  Totusi, pare ceva aranjat, dintr-un sir mai lung de episoade care vor continua cu alte peripetii ale personajului ? Sa fie cineva, care a gandit acest personaj ale carui clipuri strang mii de vizualizari pe YouTube ? Credeti ca e aranjata, aceasta filmare ? Daca da, care este rostul ei ?



13 comentarii:

  1. Ce imi pare curios si da de banuit este faptul ca videoclipul este pe canalul lui de pe youtube, ma intreb daca este adevarat de ce l-a postat ? Sa-l vada o lume intreaga cum isi ia 2-3 genti in cap? In fine, un personaj despre care nu am prea multe de spus, nu merita efortul...este un om incult (ca sa nu zic prost) care este promovat pentru ignoranta lui de catre unele televiziuni din Romania si pe care oamenii asemenea lui il apreciaza. Asta a fost doar punctul meu de vedere...

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Am pierdut 3 minute si 30 de secunde din viata degeaba ceea ce e vina mea ca m-am uitat la o jigidue ca asta.2. Clipul este facatura pentru ca tipa respectiva mergea in stanga iar dupa incident se intoarce in aceeasi directie din care a venit.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alexandra : corecta observatia ta, asta cred si eu. la fel, ca si tine, nu inteleg de ce este promovat. nu trebuie sa avem pretentii prea mari de la el, tipul este bodyguard-ul unui luptator englez, nu trebuie sa citeasca ori sa mearga la teatru.@Laurentiu : asa este, numai ca eu incercam sa sesizez "motivul" ce i-a determinat pe cei din massmedia sa ii acorde atentie.@ALL : find atat de evident ca este un apropiat si-un fan al lui Basescu, alaturarea acestuia de actualul presedinte ii poate dauna si cauza o imagine proasta si lui Basescu. asta sa fie, oare, motivul pentru care este promovat ? eu cred ca e posoibil, in actualul context politic .. Ce credeti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Individul asta e cel mai incult dintre inculti, nu stie sa lege o fraza calumea...se lauda cu banii si masina altuia...e varza, ce rost are sa mai vorbim de un astfel de idiot.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi pare ca e aranjat, dar daca e pe bune bine i-a facut.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Costy : are un mare rost ! pe mine nu m-a interesat ca i-as face promovare acestuia, oricum e notoriu si lumea si-a format o parere deja ! vroiam sa aduc in discutie clipul pentru a discuta cu voi si a intelege "acel ceva" care ne scapa ! ma refer, la ce se ascunde in spatele acestui personaj care, da-mi voie sa cred, ca nu a aparut asa din senin ! daca vreti sa credeti, ca e doar un teribilist care-si pune filmele pe Youtube, in care-si arata limitele intelectuale - e dreptul fiecaruia sa creada asta ! o sa mai discutam, peste ceva vreme si-o sa vedeti, ca e ceva putred, in privinta acestor filmulete ;) @ Cami : intai de toate, fii binevenita aici, mandro :) rostul la care fac eu referire, este cel care consta in a vedea cine il "dirijeaza" sau, altfel zis "cine e in spatele lui" ! am trecut, multi dintre noi, de vremea in care sa sa credem orice vedem, fara sa filtram informatiile, sa citim din mai multe surse si sa "rumegam" atent la ce ni se serveste in media ;)Te astept, cu drag, la postarile viitoare, Cami ;)@ ALL : haideti, sa facem, un mic exercitiu : cati am crezut in 2004 in sceneta antologica in care Traian Basescu a plans (la misto) la anuntul retragerii lui Stolojan (pe motiv de boala) din cursa pentru Presedintia Romaniei ?!

    RăspundețiȘtergere
  7. ba daca mai era un singur Roman pe planeta asta DA (NU MAI SUNTEM DE MULT)il pusca de mult pe acest maimutoi

    RăspundețiȘtergere
  8. traiasca craete toti Romani ne identificam cu el

    RăspundețiȘtergere
  9. @anonim : Era bine sa scrii si-un nume, altfel te pierzi in marea de romani anonimi din online! ma rog, nu cred ca te deranjeaza, altfel ..In privinta comentariului tau : din ce spui, te incluzi si pe tine in randul celor care se identifica cu acest personaj Craete, asa ca nu inteleg dc il faci maimutoi si l-ai impusca ?O alta eroare pe care o savarsesti si nu o pot accepta, este ca generalizezi referindu-te la toti romanii. Nu cred, ca poti vorbi in numele acelor romani care se disociaza ferm de acest insalubru personaj care face virale pe Youtube si-i ridica osanale lui Basescu.Ce nu am inteles eu si, credeam ca ma lamuresti tu, Anonimule : este de ce si-a aranjat filmarea aceasta Craete ? Care ar fi ideea urmarita ? Crezi ca ai vreun raspuns argumentat ? Si de ce nu reactioneaza administratia prezidentiala fata de aceste clipuri ? Ia, sa te vad :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mare scofala... cine puii mei nu a condus un mercedes S500 un bmw descapotabil sau un rahat de hummer ... poti avea si Rolce Roys si tot jigodie esti

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim (ultimul anonim, de pe 20 ianuarie) : intrebarea era alta, nu ai adaugat ceva nou, care sa lamureasca discutia privitoare la acest individ - cum a aparut, ce rol are si de ce isi pune aceste postari pe canalul personal de pe Youtube ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Se pare ca idividul este mai inteligent decat sa crede pentru ca ar putea face cariera cu ipocrizia si prostia sa comica,Eu tin sa cred ca stie si realizeaza ca este penibil dar vrea sa imortaliseze gandirea si mentalitatea Romanilor care unii se regasesc in piesele lui teatrale. Daca eram director de film avea un loc de munca ca actor de parodie si juca in piese teatrale gen Birlic.

    RăspundețiȘtergere
  13. hmm .. interesant punct de vedere, sunt de acord intr-o masura destul de mare cu tine :)si tu crezi ca Petre Craete speculeaza dorinta de circ si show a unor romani ?in acest caz, din ce spui tu, crezi ca este o diferenta intre Craete si Bendeac ?multam fain de interventie : ia sa te vad, acuma :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)