luni, 19 decembrie 2011

Asigurari RCA de la eMAG




Cei de la eMAG au lansat un nou produs in eMAG Marketplace - Asigurari RCA. Din ce am analizat eu, avantajul principal al clientului este ca poate compara rapid toate ofertele disponibile pe piata. 

De asemenea, polita va fi livrata a doua zi in orice localitate din tara iar transportul este gratuit. Practic, in loc sa mergem la brokerul de asigurare, castigam timp pe care il putem dedica celor dragi de sarbatori :) 
Sistemul este integrat in timp real cu toate companiile de asigurari din Romania, comanda fiind procesata si livrata de un broker certificat in eMAG Marketplace : Asigura | Netrisk Broker de Asigurare. 

In plus, toata luna decembrie, eMAG oferta un discount suplimentar de 15% la orice polita RCA pe care o veti incheia. Toate campaniile au perioada de valabilitate limitata, iar toate produsele pot fi cumparate si in 15 rate fara dobanda, online sau in showroom-urile eMAG. 

Accesati urmatorul link pentru a analiza aceste Oferte RCA de la eMAG. Daca aveti intrebari, le puteti scrie aici celor de la eMAG : profitshare@emag.ro

7 comentarii:

  1. Intr-adevar sunt oferte foarte bune la Emag mai ales cu aceasta reducere

    RăspundețiȘtergere
  2. @ RCA 2012 : ai aplicat, personal, pentru vreuna dintre societatile listate pe eMAG ? ce ai putea, sa ne recomanzi :)@ tigara electronica : la ce anume te referi, cu ce te-au dezamagit cei de la eMAG ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Din fericire piata asigurarilor online a devenit una foarte concurentiala iar asta nu poate decat sa ne bucure deoarece fiecare broker atrage clientii prin oferte sau cadouri oferite tot ce trebuie sa facem este sa gasim cel mai ieftin rca , cu cea mai buna oferta sau cadou oferit

    RăspundețiȘtergere
  4. @ rca ieftin : cum apreciati sansele dezvoltarii pietei asigurarilor prin intermediul online-ului ? vorbim aici, in special, despre retele de socializare ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dan , sa stii ca orice afacere promovata bine insemna bani in plus , chiar daca promovarea se face offline , online si aici ma pot referii si la retelele de socializare , deoarece si acolo sunt potentiali clienti ....." toti cocalarii sau toate pitipoancele cu masini au nevoie si de RCA "

    RăspundețiȘtergere
  6. @ RCA ieftin : in acest caz, vorbim si de un marketing agresiv, fara vreo targetare expresa si-o piata destul de volatila. oricum, impartasesc aceste opinii ale dvs si chiar as fii interesat de zona aceasta, avand in vedere ca am lucrat pe segmentul bancar.daca sunteti interesati, de colaborari si advertoriale cat si promovarea lor in online, putem sta de vorba oricand !multumesc, pentru interactiune si, va astept, cu orice proxima ocazie ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)