luni, 21 martie 2011

Training - IEDP Qvorum !

Institutul European pentru Democratie Participativa – Qvorum a anuntat lansarea unei noi sesiuni a acestui program de training prin care se urmareste oferirea de informatii despre :
* constructia institutionala a administratiei publice locale si nationale, relatiile interinstitutionale, modul de legiferare si elaborare a politicilor publice,
* functionarea democratiei reprezentative si participative, rolul societatii civile si metode de influentare a formularii politicilor publice.



Vrei sa afli cum se face politica si cum poti lucra in acest domeniu ? Cine si cum poate influenta decizia politica ? Iata, cui ii este adresat :
- studentilor si absolventilor din domeniul stiintelor politice, stiinte administrative, sociologie, jurnalism;
- functionarilor publici cu atributii in elaborarea, monitorizarea si evaluarea politicilor publice;
- persoanelor angrenate in societatea civila sau mass-media;
- cetatenilor care vor sa se implice activ si sa patrunda in lumea din spatele cortinei politice


Perioada de desfasurare: 26-27 martie 2011. Locatie: sediul IEDP Qvorum, Piata Romana, sector 1, Bucuresti. Metoda de training este orientata catre rezultat si se bazeaza pe : Interactivitate, Accent pe practica si mai putin pe teorie, Exemplificari concrete si informatii de prima mana. La sfarsitul trainingului, beneficiarii vor primi o diploma de participare prin care se atesta parcurgerea acestui curs.



Trainingul este condus de Razvan Burleanu, doctorand in stiinte politice, absolvent al Colegiului National de Aparare detinand o bogata experienta in administratia publica locala si nationala si in modul de functionare al acestora, in mass-media, dar si in domeniul legislativ. Trainer pe leadership politic pentru Atlantic Association of Young Political Leaders, European Christian Political Youth Network si alte organizatii politice si nonguvernamentale internationale.


Participarea la acest training se va face pe baza platii unei taxe de 400 RON (studentii/masteranzii si angajatii ONG-urilor veti beneficia de reducere 25%).


Procedura de inscriere : organizatorii asteapta CV-ul vostru la adresa : training@qvorum.ro. Va sugerez, sa mentionati in subiectul e-mailului numele trainingului pentru care aplicati. Numai persoanele selectate vor fi notificate pentru informatii suplimentare. Data limita pana la care puteti sa va inscrieti este 24 martie (joi) 2011.





Multa bafta, din partea mea, celor care veti aplica ;) 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)