luni, 28 martie 2011

Sebastian Oancea @ Realitatea TV !

"Politichia Mioritica" (asa cum o numesc, la peiorativ) este o mlastina a compromisurilor, a jocurilor de culise murdare si contractelor pe bani publici, a memoriei scurte a electoratului si-a "prostirii prostilor" cu cozonaci, placinte, galeti, pixuri si alimente... Culmea, inca mai tine !

Deocamdata, este destul de greu in Vrancea, sa avem politicieni dintre tinerii pregatiti si dornici de a-si asuma si schimba practicile actuale (nu-i un cliseu) ! Credeti-ma, sunt destui tineri onorabili in toate partidele politice.

Mass-Media (sau noua ei forma : New-Media) poate face lumina si sa aduca la suprafata cazurile ce desconsidera contribuabilul, electorul, cel interesat de "treburile cetatii". Pentru a percepe dincolo de gesturile si faptele din spatiul public ale actorilor politici, managerilor de institutii publice, directorilor din deconcentrate, etc...



Jurnalistul Sebastian Oancea isi propune sa fie acelasi fin observator al realitatilor judetului nostru ! El va transmite corespondente din judetul Vrancea pentru Realitatea TV, facand echipa cu Dan Badiu (operator). Anterior, a realizat emisiuni la posturile locale Diplomativ TV si Realitatea TV iar, in presa scrisa, a activat la Ziarul de Vrancea, Ziarul Tau si Jurnal de Gherila. Scrie in Vrancea Media, pe blogul personal si e un membru in Blogosfera Vrancea pe Facebook !


2 comentarii:

  1. Nu am auzit numai de bine de el, dar merg pe mâna ta ! Să-i urăm succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. depinde ce interes avea acea persoana sa-ti zica asa ceva... te asigur, e altceva cand ajungi sa il cunosti si sa stai de vorba cu el !nu cred, ca avem mai mult de 5 jurnalisti in VN care sa cunoasca judetul atat de bine, precum Sebastian Oancea ! poate doar Catalin Stancu si vreo 2 de la ZdV si MdV !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)