luni, 7 martie 2011

Ro Blog Fest 2011





Dupa editia RoBlogFest 2010 - am decis, sa ma inscriu, din nou. Deocamdata, va voi prezenta o informatie bruta, desprinsa din regulamentul de participare, pentru a intelege cum puteti ajuta pe cei inscrisi. In zilele urmatoare, voi incerca sa motivez, de ce m-am inscris, cum voi vota, etc !

Competitia din acest an, are 3 parti distincte - una de nominalizari si doua de voturi. Practic, avem in fata, un fel de competitie electorala, contestata extrem de mult, de catre participanti, indiferent care ar fi rezultatul votului final.
 - Perioada de nominalizari : 21 februarie - 7 martie 2011. Au fost 2 saptamani in care oricine a putut propune un blog (fireste, in primul rand, propriul blog). De asemenea, un cont de companie pe  Facebook, de Twitter sau campanie de comunicare pe social media. O singura nominalizare, a fost suficienta, pentru a fi luata in considerare pentru etapa de votare.
 - Prima perioada de votare : 10 - 17 martie 2011. Dupa inchiderea sesiunii de nominalizari, blogurile propuse vor fi centralizate pe fiecare categorie in parte si supuse votului la sectiunile populare.
 - A doua perioada de votare : 18 - 23 martie 2011. Blogurile eligibile rezultate in urma primei perioade vor fi supuse din nou votarii, public sau jurizat (daca va fi cazul a doua etapa). Dupa inchiderea etapei de votare, organizatorii vor face rezultatele publice si castigatorii vor fi premiati in cadrul unei ceremonii.

Pentru editia din acest an a Ro Blog Fest, am trecut de etapa preliminara de evaluare, din partea organizatorilor (incheiata aseara - duminica) si sunt nominalizat la 2 categorii : cel mai popular blog si cel mai bun blog despre politica. Din pacate, nu am inteles, de ce nu a fost validata candidatura la sectiunea "cel mai bun blog despre muzica" ! Mno, asta-i o alta discutie...

Dupa cum observati, incepand de Joi 10 martie - pana pe 17 martie, puteti ajuta blogurile inscrise in competitie, cu un vot. Desigur, procedura aceasta, presupune sa va faceti un cont. Va asigur, deloc complicat, nu va rapeste mult timp, cateva minute. Daca ati mai votat in anii anteriori, acest lucru nu mai este necesar, e suficienta logarea in contul vostru.

VOTEZI la roblogfest 2011
Sunteti liberi sa votati, dupa cum considerati. M-ar bucura, voturile cititorilor mei, considerate ca o apreciere a tot ce am incercat sa fac in acest ultim an in OnLine. Consider fireasca, acordarea unui vot pentru un coleg blogger, cu sanse mai mari decat mine in castigarea competitiei.

2 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)