sâmbătă, 19 martie 2011

Armin van Buuren in A State Of Trance 500 !





Dupa ce a fost votat 4 ani la rand cel mai bun DJ din lume, i ncepand din aceasta seara, timp de 5 saptamani, Armin van Buuren se pregateste de un show fabulos. 
Asadar, dupa precedentul eveniment, pe care vi l-am prezentat aici ASOT 450 fanii musicii trance, avem certitudinea urmatoarelor locatii : 

19-03 Johannesburg - MTN Expo Centre 

26-03 Miami - Ultra Music Festival

02-04 Buenos Aires - Club G.E.B.A.

09-04 Den Bosch - Brabanthallen 

16-04 Sydney - Acer Arena



Punctul culminant, din ASOT 500, il reprezinta, ca de obicei, micutul oras olandez Den Bosch (Olanda), unde line-up-ul ii include, printre altii, pe : Armin van Buuren, Alex M.O.R.P.H., Aly and Fila, Andy Moor, Ashley Wallbridge, Cosmic Gate, Daniel Kandi, Gareth Emery, John o’ Callaghan, Markus Schulz, Menno de Jong, Myon and Shane 54, Ørjan Nilsen, Paul Oakenfold, Roger Shah, Sean Tyas, Sied van Riel, Signum, Tenishia, Ummet Ozcan, etc.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=38bTZtH8Wco]

Aici, puteti urmari (asculta) ASOT 500 : LIVE (audio) ! In prealabil, este necesar download-ul unui program pus la dispozitie de catre organizatori ! Daca nu doriti aceasta procedura, mergeti cu incredere (fara download) pe DI.fm - probabil cel mai bun/urmarit post de radio on-line la ora asta in lume !

Lista integrala a RADIO-urilor din intreaga lume care transmit LIVE ASOT 500 ! Pentru amatorii de statistici, va recomand un link cu o discografie fabuloasa, a unui dintre cei mai prolifici DJ din toate timpurile - Armin van Buuren !

Armin van Buuren a scos un nou track, care vine dupa “4 Elements”, “Tuvan”  si “Aisha”. Astfel, “Status Excessu D” este tema oficiala a ASOT 500 si a fost lansata cu alias-ul Gaia. 

In privinta invitatilor speciali ai acestei prime seri, din cele 5 evenimente de pe cele 5 continente, care vor marca editia (episodul) ASOT 500 al celebrului show-radio al DJ-ului olandez, acestia vor fi :

Ziua 1 : Africa de Sud - Johannesburg : 19-03-2011(UPDATE recent) :
20:00 - 21:00    Armin van Buuren live from the studio
21:00 - 22:00    Blake Jarrell
22:00 - 23:00    Protoculture
23:00 - 00:00    Lange
00:00 - 02:00    Armin van Buuren
02:00 - 03:00    Leon Bolier
03:00 - 04:00    Jorn van Deynhoven

O ultima stire, pe care am aflat-o cu putin timp in urma : una dintre cele mai bune trupe de trance, la ora asta in lume - finlandezii de la Super 8 & Tab - NU vor putea ajunge, din cauza unui zbor anulat in Londra.

In privinta mea, urmeaza o noua noapte alba !
Multumesc, pe aceasta cale, castilor mele H.D. ;)

8 comentarii:

  1. dupa parerea mea cel mai important eveniment TRANCE al anului...ARMIN a stiut intotdeauna sa faca un eveniment fabulos dintr-un episod aniversar...,,a state of trance,, este cea mai ascultata sesiune a unui DJ, iar ARMIN stie sa respecte publicul, organizand editii speciale...intradevar,cred ca la DEN BOSCH va fi cea mai ,,tare, petrecere...asteptam cu nerabdare show-ul din aceasta seara

    RăspundețiȘtergere
  2. Evident, "A State Of Trance" ar putea fi cea mai ascultata sesiune radio a unui DJ, daca nu ar fi si ..."TRANCE AROUND THE WORLD" - care e difuzata saptamanal de catre ABOVE and BEYOND :PSerios, Armin a ajuns prin acest show-radio, la un eveniment care atrage multi ascultatori saptamanal, circa 15 milioane se estimeaza. Iar la Den Bosch vor fi mai multe concerte intr-unul singur, organizate pe sali (sala albastra, rosie, galbena, portocalie) unde vor mixa diferiti DJ. asa ca, te poti duce unde vrei, iesind dintr-o sala oraganizata intr-un fel anume (decor, musica, costumatie, dj, etc), intrand in alta ;)treaba asta ridica serioase intrebari, pentru cei care am dori sa mergem la Den Bosch si vom analiza atent posibilitatea asta. E un concert unic, inceput acum mai bine de 10 ani, pe care il ascult de pe la episodul 200 (si ceva), adica de vreo 4 ani, in fiecare saptamana.Chiar as fi curios, daca e interesat cineva de a merge la un astfel de concert, dupa care putem vizita si Tarile de Jos ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. serios? raman surprins....vrei sa te duci la DEN BOSCH? sau toate planurile tale raman in faza de PROIECT? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. este cel mai tare show de anul asta, se aduna cei mai buni dj de top mondial la ora actuala...un FAN TRANCE, ca tine, NU AR TREBUI SA PIARDA UN ASEMENEA CONCERT...pacat, eu aveam de gand sa ma duc, costurile nu se ridicau la sume fabuloase ptr un concert ,,afara,,....asta este, il asteptam in romanica !!! vom trai cu speranta ca va veni si in romanica...asteptam gogule, asteptam, va ajunge cu siguranta....! :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. CE te impiedica sa te duci ?2. NU ma refeream la tine, ma repet (cum iti ziceam pe chatul FB). Gandurile tale le stiu, doar discutam frecvent despre subiectul asta. Asa ca, doaream sa stiu parerea altor cititori ai mei fata de un asemenea concert ! Dar e bine ca ai precizat pentru cei care ma citresc...3. referitor la celelalte planuri ale mele (daca ai amintit) le prioritizez, incercand sa vad care-s realizabile conform posibilitatilor mele actuale ! Asta insemnand, ca analizez (si) posibilitatea de a merge la Den Bosch...Something else ?!

    RăspundețiȘtergere
  6. cat despre faptul ca Armin van Buuren sa vina in Romanica, pariul ala de l-am pus (io ca vine, tu ca nu) se va cunoaste la finalul anului ! ce, te-ar mira sa vina in Decembrie, cum am fost in 2007 la Polivalenta :))am recunoscut, cu "Armin Only - Mirage" nu poate veni in aer liber, sunt prea multe efecte speciale ce tb puse intr-o incinta (Polivalenta sau Romexpo, singurele variante dupa mine).

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu ascult trance cu mare placare si cu toate ca o fi fost el votat 4 ani la rand drept cel mai tare Dj, eu tot raman un fan inrait al lui Tiesto.Imi place si Armin, dar nu la fel de mult ca Tiesto.Oricum, daca ar veni in Romania ar fi ceva...

    RăspundețiȘtergere
  8. 1 - for your record, Tiesto nu mai pune Trance de f mult... o mai da pe unele hituri trance, ca sa faca un melange cu noul sau stil, ce merge pana la un "electro-dance" cu nuante de pop-rock chiar, daca ve gandim la ultimile lui colaborari ;)2 - inca nu ai aflat ? Tiesto vine in Romania, anul asta, pe 18 iunie ! Am scris ;) http://patrickdan.blogspot.com/2011/02/tiesto-club-life-2011-tour-in-romania.html3 - "ar fi ceva" daca ar veni in Romania ? Pai, fratele meu alb, de vreo 3-4 ani, vine de cel putin 2 ori pe an, e deja familiarizat cu publicul roman, asa ca, it's not a big deal :)PS : alta ar fi sa ajunga ARMIN ONLY "MIRAGE", care e turneu mondial - cu o corgerafie speciala si 4-5 baking-vocals (Susana, Nadia Ali, Sharon den Aden, Sophie Ellis Bextor, etc). bonus MC Strecht, cel mai tare announcer din concertele majore, lasere, etc.iti recomand sa il cauti pe torente, versiunea HD sau Bluray, de 'fo 6,5 GB !! se vede cristal si ramai amutzit de ce e acolo ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)