luni, 4 mai 2009

Armin, Tiesto, Corsten: photo




Iata, cei mai cunoscuti DJ olandezi : Ferry Corsten (stanga), Tiesto (centru) si Armin van Buuren (dreapta). Poza e foarte rara, de la inceputurile carierei lor de DJ profesionisti !
Va spunem, ca pe 31 Iulie 2009, The Mission il aduce in Romania pe Armin van BUUREN ! Nu am dat prea multe detalii deoarece inca se negociaza. Zilele urmatoare vom afla pretul biletul si locatia concertului.



Din informatiile mele, se pare ca locatia va fi aceeasi de anul trecut -
"Hanul Piratilor" din Navodari ! E faina tare zona.. In studentie, am plecat de cateva ori din camin, acolo, fiind ceva mai salbatica, fara manele si cu putini turisti. De ceva vreme, plaja a devenit atractiva pentru investitori si locul unor petreceri reusite ! Impreuna cu cei 2 buni prieteni ai mei, ne dorim sa mergem si la acest concert care va monopoliza (cu siguranta) toate evenimentele muzicale de la malul marii, din acest an 2009.

Toate acestea vin in contrast cu ultimile evenimente, din jurul datei de 1 Mai. NU pot intelege cum tolereaza unii romani aceasta "para(VA)nghelie" cu mici si bere (de 1 Mai) : organizata de PSD cu scop electoral, ori aducerea Luminii de la Ierusalim de catre PDL, cu ocazia Pastilor !

Ce-ati zice daca vor veni primii 2 DJ ai lumii (conform DJ MAG) : ARMIN (31 Iulie 2009) si TIESTO (01 August 2009), la evenimentul muzical al verii si-al anului - The Mission Dance Weekend ? Dupa ce a concertat pe 20 si 21 Martie 2009 in 2 locatii din Romania (Cluj si Bucuresti) se pare ca Tiesto revine la vara in Romania.

Luati aceasta stire ca "oficiala", din moment ce site-ul lui TIESTO, confirma participarea sa ! La fel, site-ul lui ARMIN ! E drept, The Mission inca nu ne da detalii ; asteptam sa ne luam invitatiile de la Bilete.Ro !

Cat despre venirea lui Fery Corsten (spre a intregi celebrul "trio olandez"), e posibil, un concert pe data de 3 August (la Mamaia) ! Oricum, vom avea o vara fierbinte in care TRANCE-ul va fi la putere !

2 comentarii:

  1. Incredibil nu se poate sa fiu atat de ghinionist! cred ca e unica mea ocazie sa merg la un cncert Tiesto si cred ca o sa-l ratez si pe asta datorita unor probleme de sanatate ce o sa necesite internarea mea in spital:(((( doamne sper sa reusesc sa merg si eu acolo. In fine mai vedem...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Laurentiu : stai linistit, ca mai vine Tiesto in Romania si, o sa mergem sa il vedem impreuna, iti zic eu, ai incredere ! In ultimul timp, ne-a vizitat din ce in ce mai des ! Dovada - anul asta a fost prezent in 20 si 21 martie la Cluj si Bucuresti, apoi va veni la Targu Mures in curand (circa 1luna), dupa care la "Mission Dance Weekend", alaturi de alti DJ.In domeniul show-urilor, criza nu se resimte atat de puternic, concertele si prezenta celor mai buni dj din lume, neresimtindu-se ! Ba, dimpotriva ! As spune ca, in ultimii ani, suntem vizitati de majoritatea dj de top, altii "mai mici" (de fapt mai putini cunoscuti) venind in alte locatii din tara, orase mai mici. Este cazul Iasiului care, va gazdui prezenta lui DANIEL KANDI, in "CIRIC" ! NU f multi au auzit de el, insa, te asigur, poate face un set si atmosfera, precum cei mai mari dj, fiind unul dintre cei mai in voga, in urcare si apreciati. Si, nu esti ghinionist, Laurentiu, pur si simplu, a fost aleasa acea perioada. Iar, ocazii, ti-am demonstrat mai sus, o sa mai fie. Tot ce trebuie sa retii tu e ca o sa-ti rezolvi problemele de moment, o sa iti revii si cand va mai fi un conert, stii doar ca te anunt, daca nu cumva ma anunti tu pe mine, primul ! ;)Insanatosire grabnica, bafta la Facultate in s(tr)esiune si succes in tot ce-ti doresti ! Tinem legatura si o sa mergem mai multi (amici de-ai tai, de-ai mei) la un viitor concert ! ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)