luni, 27 aprilie 2009

Armin van Buuren - The Mission Dance Weekend 2009 Romania !

ARMIN van BUUREN - dj nr 1 in ultimii 2 ani, in lume, vine la Mamaia pe 31 Iulie 2009 (Vineri) - concert pe plaja. Nu stiu, daca poate fi vorba de "concertul anului", avand in vedere ca vor veni Depeche, Madonna etc !



Cu siguranta este pentru fanii Musicii Trance, cei care indragesc ritmurile progressive, chill-out si vocal-urile de exceptie ale celor ce il vor insoti pe Armin. Toate, avand aproape briza marii, nisipul fierbinte, juice-uri pentru prospetime si sensatia de deplina libertate !



Pentru mine e o semnificatie aparte faptul ca va fi un Concert la mare, pe plaja. In acest context, voi merge alaturi de aceeasi prieteni, pentru 2-3 zile. Mai ales ca va veni si Ferry Corsten (pe 2 August) un alt dj de rezonanta, intre primii 10 ai topurilor, cu mixuri bune.



De obicei, nu merg la mare sa ma bronzez. Mai degraba, sa fac o baie noaptea cand apa e linistita si, chiar daca ploaua, apa e cu atat mai calda. Sa prind un rasarit, sa adorm si sa ma trezeasca razele soarelui, precum vara trecuta la Costinesti. Razele soarelui, am zis - desi, vara trecuta pe la 7 dimineata, un catel tragea de prosopul pe care ma odihneam ! Bine ca nu m-a lins pe fata, sa ma trezesc :))



Imi place sa simt briza marii imprejur, sa aud pescarusii si sa ma mergem cu banana pana in larg. Video clipul de mai sus a fost lansat de curand si publicat pe Youtube, melodia fiind ceva mai veche. In ideea asta, mi-am adus aminte de unul dintre filmulete facute la Concertul lui Armin din 2008. Tot ce stiu, e ca ploua. Torential. Si era dementiala atmosfera. Iata, o versiune LIVE, cu Jennifer Rene, aceeasi melodie - "Fine Without You Now" !



4 comentarii:

  1. Sincer ,Ai dreptate la faza cu marea. A devenit plictisitor sa te duci doar s ate bronzezi , mai bine iei cativa prieteni nebunii si te duci cand e un concert ceva si merita !!! Asa cum si eu anul trecut, m-am apucat sa ma plimb singura prin costinesti . si cu banana , inca nu am amici asa de curajosi sa vina cu mine :P ! In legatura cu cainele, cred ca tragea de cerceaf ca i-ai luat locul ;)) trebuia sa te dai la o parte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey, buna Ana ! :)Costinestiul, e simplu, mic, dragut si se simte ca a ramas o statiune a tinerilor. Cel putin, anul trecut, erau tot felul de concerte seara, langa obelisc, cu trupe abia aparute !Are 2 discoteci ok pt litoralul nostru (Tineretului si Ring), una pt bajetzi si pitzipoance cu fitze ecscesive (Vox Maris), una pt manele (Max, penibila). Poti merge la un concert la Teatrul de Vara (cum am fost noi la Iris).Cat despre "banana", e fain tare, iti poate invinge si frica de apa, aruncandu-te in larg de circa 3 ori, ceeea ce e super tare. Pacat ca nu ne-a aruncat in zona Epavei...Cat despre potaia de catel...fusesem la un rasarit in zona hotelului Forum (capatul statiunii), apoi am adormind la un moment dat, pe plaja ;P !Bine ca nu s-a gasit unu' are sa filmeze, mai apaream si pe Iutub : "adormit pe plaja, trezit de-un catel" :D !Uite, acuma ma gandesc : daca era locul lui...inseamna ca nu a mai fost cazul sa il marcheze, nu :)) ?Uichend placut, te mai astept, Ana :) !

    RăspundețiȘtergere
  3. Patrick,distractie placuta la Armin!Distractie si mai placuta cu Geoana si cu Oprisan.Pt. toti profesorii si sindicalistii din Romania care nu au ce manca,sa ne bucuram de fondurile redirectionate catre petrecerile PSD si PD.Sarbatoarea PD-ului a costat decat un milion de euro,banii Guvernului.Pai,ce basca lor :|

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Alex : multam fain de urare, sper sa ajung la Armin ! Astept biletele sa apara pe Net. Imi iau cei mai buni 2 prieteni cu care am mai mers si al alte Concerte si o zbughim, ca in Focsani n-avem ce face...Cat despre partea a 2-a a urarii tale :D ... ce sa zic, iti dai seama ca nu merg la Crang unde se petrece Oprisan cu Geoana, ce sa FUCK acolo?alaturi de pulime, asistati social si komunisti, nu-i de mine...o tara caraghioasa, debusolata, care petrece, in ciuda vremurilor !ce sa zic - vorba Marinarului : "sa va distrati, bine" ! nota de plata oricum e din buzunarul oamenilor, amaratilor care pun botul la 2 mici si-o bere, nu e de la "EI cu EI" (PSD=PDL) !Prefer sa ma bucur de momentele putine in care simt ca nu sunt in Romania, unde-mi platesc eu biletul si nu stau gura-casca la Concertele din bani publici ale PSD !Trebuie sa invatam ca totul in lume se plateste, inclusiv un bilet la un spectacol, concert...Uichend linistit, mane :) !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)