vineri, 10 aprilie 2009

3 Linkuri pe Uichend !

Reiau, mai vechea incercare de a recomanda "3 LINKURI pentru UICHEND", desi, nu o pot face, o chestie saptamanala. Iata, recomandarile pentru acest sfarsit de saptamana :

LINK 1 este un articol recent citit. Autorul se regaseste (prin blogul sau) in linkurile ce le am postate in dreapta si, de multe ori, are analize interesante asupra subiectelor abordate. Nu dau prea multe detalii despre ce e vorba in aceasta prima recomandare. Va spun, doar atat : ni se prezinta o caracterizare a unor tipuri de personaje, ce se pot regasi in viata publica, denumite astfel : cointeresat, slugarnic, mercenar, asimilat, trepăduş. Se presupune ca, odata fiind facuta invitatia sa cititi urmatorul articol, va poate imbogati cunostintele. Mai ales, daca aveti legatura cu mass-media !


LINK 2 este o povestioara amuzanta cu un final simpatic, despre "un ou" ! Este mai veche dar, am pastrat-o, la linkurile mele pt ca ma binedispune, de fiecare data. Autorul merita sa fie salvat printre linkurile celor ce au sait/blog. Nu pentru povestioara de mai sus. Din alte considerente, ce tin de analize cu mult mai profunde asupra realitatilor !


LINK 3 contine o stire pe care doresc sa v-o aduc la cunostinta, ii are in vedere pe rockeri. Dar, nu numai ! Ascult cu placere ritmurile Musicii (vocal) TRANCE dar, as merge, la urmatorul Concert. Dupa parerea mea, il va depasi pe cel al Madonnei sau al celor de la Depeche Mode.
Cel mai mare festival de gen văzut vreodată în România, "Bucharest Rock Arena" va avea loc pe 30 şi 31 mai la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui şi va atrage 70.000 de fani din toată ţara. Organizatorii nu suflă o vorbă dar, sunt şanse mari, ca pe scenă să urce, 2 dintre urmatoarele formatii : PINK FLOYD, AEROSMITH, BON JOVI, GUNS`N`ROSES, QUEEN, MUSE, GREEN DAY, RED HOT CHILLI PEPPERS, U2. Misto e ca puteti vota cine, dintre cei de sus, preferati sa vina. Am avut reale dificultati in a alege. Pana la urma, am votat U2.

Ziua I
18:00 - 19:20 - PERSONA, GRIMUS, THE PIXELS, THE MOOOD
19:40 - 20:15 - AB4
20:50 - 21:50 - VITA DE VIE
22:30 - 00:10 - ARTIST INTERNATIONAL - anuntat oficial pe 15.04.2009

Ziua II
18:00 - 18:35 - ALTAR
19:00 - 20:00 - CELELALTE CUVINTE
21:00 - 23:15 - ARTIST INTERNATIONAL - anuntat oficial pe 15.04.2009

AC/DC se află în plin turneu prin Europa şi avem toate şansele să ajungă şi la noi. Pentru aceeaşi scenă se mai bat Muse, Bon Jovi şi Guns'n'Roses. În final, vor rămâne doar două nume. Ca orice festival care se respectă, Bucharest Rock Arena se va desfăşura în aer liber, la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui. Această locaţie a fost aleasă special pntru a fi accesibilă atât bucureştenilor, cât şi celor din afara Capitalei. Fanii genului din toată ţara vor veni cu maşina, cortul sau rulota şi vor avea la dispoziţie 200.000 de metri pătraţi pe care să se desfăşoare. 8 mega TV Screens vor asigura o atmosfera demna de mariel concerte. Biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 100 şi 800 de lei.
UPDATE :
Trupa AC/DC nu va mai concerta in Romania in cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, au declarat pentru Mediafax reprezentantii agentiei One Event care ar fi trebuit sa se ocupe de artistii romani din festival. Festivalul Bucharest Rock Arena trebuia sa se desfasoare intre 30 si 31 mai, la kilometrul 15 de pe Autostrada Soarelui, insa a fost amanat. Potrivit organizatorilor, evenimentul ar urma sa fie reprogramat pentru o data ce va fi comunicata ulterior. Celebra trupa rock AC/DC era anuntata ca va concerta in cadrul festivaluluipe 31 mai, de la ora 21.00.
Biletele pentru Festivalul Bucharest Rock Arena au fost deja puse in vanzare si, potrivit organizatorilor, cei care au achizitionat deja bilete isi pot recupera banii incepand cu data de miercuri, 15 aprilie.

Sursa: Libertatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)