sâmbătă, 30 mai 2009

Elena Basescu : EBa, let's get HIGH !

Probabil, Elena Basescu va fi bagata-n seama, pentru cateva zile, cu aceasta declaratie stupida. La fel a fost si tac-su in 2004 cand Basescu a afirmat in emisiunea basistului Radu Moraru ca "20% dintre romani sunt homosexuali" ! Sper ca-si mai aduce aminte, Helenne de Basesco, ce-a zis tac'su atunci !

Personal, NU cred ca romanii ar spune "DA" la un astfel de referenduum, pentru ca sunt conservatori, inchistati-n prejudecati, traditionalisti. Segmentul vizat de "papusa mica si sexoasa", este unul infim, in comparatie cu restul romanilor care, reactioneaza fervent contra drogurilor, contra legalizarii prostititiei, contra multor altor lucruri ce intra-n conflict cu normele sociale si bunele moravuri.



Afirmatia "in campusul unde am studiat, drogurile usoare erau legale", denota ce fel a studiat ea acolo ? Nu-i de mirare, ca s-a angajat la LUXTEN pentru 2 mii de parai pe luna ! Colegii ei, vazand-o mare toanta, i-or fi zis, la misto ca-s legale, facand caterinca de ea ! Nici macar in Bronx nu sunt legale aceste substante euforice ! In esenta, gestul ei este unul eminemente cu caracter electoral, consilierii recomandandu-i sa faca astfel de declaratii, apropiindu-si cativa tineri care, probabil n-au mers vreodata la vot si, auzindu-o, i-ar incredinta votul lor. Faptul ca o da la intors si revine asupra declaratiei ("daca UE ne-ar impune o asemenea masura, atunci o vom adopta") denota cat de mediocra este, fatuca asta, in realitate ! 

Sunt curios, unde se spune, ca ne-ar putea impune o asemenea masura UE ? Nici macar ca si recomandare nu putem discuta o asemenea idiotenie ce-ar trebui filtrata de catre Parlamentele Nationale ale statelor membre ! Daca se incumeta Guvernul Boc sa organizeze referenduum si sa se trezeasca cu 99,9% de raspunsuri "NU" si critici pentru aruncarea cu bani pentru o questionare inutila a populatiei !

2 comentarii:

  1. PROSTIA este o boala cronica -moderat contagioasa carene poate influenta prin atitudine[a te prosti]prin mindrie[afi prost fara sa stii]si prin negijenta[afi prostit]....dar ATENTIE,SE TRANSMITE relativ usor depinde cum conjugi verbul.Simtom major ,usor de recunoscut-cei care sufera de aceasta boala vor incerca pe orice cale sa te convinga ca tu esti cel bolnav,si unii s-ar putea sa-l creada.recomandari;Pina nu esti sigur fereste-te de toata lumea.MANINCA arta in toate felurile si rizi de cel putin de trei ori pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-a placut tot ce ai scris dar, cu precadere, ultima fraza : "MANINCA arta in toate felurile si rizi de cel putin de trei ori pe zi" !nu stiu ce sa mai zic, pentru ca mi-ai lasat un comentariu destul de elocvent, din perspectiva celor care iau contact cu aceasta lume si cu actorii politici mioritici extrem de indoielnici.multumesc frumos, te astept cu acelasi interes si pe viitor ;)PS : nu ti-am retinut un nume, cu cine am avut ocazia ?

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)