joi, 21 mai 2009

PDL - la bine si la GREU : baronii portocalii !

Iata, un slogan de campanie PDL - preluat din spotul comercial al Berii "Bucegi" ! Acest slogan (prost ales pentru campania la euro-parlamentare!) spune un adevar nu foarte greu de sesizat ! Vom descoperi, ca PDL se faulteaza singuri, recunoscandu-si neputinta ! Iata explicatia : daca "ACUM e GREU"...inseamna ca "INAINTE era BINE" ! Inainte era PNL - "la bine" ! Acum este PDL - "la greu !

Nici macar, n-au fost originali, cei de la GMP ! Un slogan inspirat din reclama la Berea Bucegi. Atat a putut "echipa de imagine" a lui Felix Tataru, sa copieze un slogan de la bere ! De altfel, o bere proasta (comunista), aidoma reminiscentelor FSN-iste din actualul PDL.



Iar, daca stam stramb si gandim drept, putem constata, ca mesajul clipului copiat din reclama de la Bucegi, ne mai spune ceva : cand aveti necazuri sa NU asteptati ajutorul Guvernului (PDL+PSD), mai degraba sunati-va vreo ruda, vreun nepot vreun vecin ! Cineva din familie, dar nu acea "familie" din poza de mai sus !

2 comentarii:

  1. Da, si eu zic ca isi cam dau cu stangul in dreptul cu acest slogan electoral.Dar ce mai conteaza? PD - ul si-a atins maximul anul trecut, la alegerile parlamentare. Si cand spun maxim ma refer si la doza de originalitate din structura mesajelor electorale."La bine si la greu" ...Hmmmmm. S-a prostit Tataru. Nu cel de la Cotroceni. Celalalt...

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Garcia Muerte : Deci in Concluzie NU mi se pare doar mie ? Ma gandeam ca e de bun simt sa prezint Clipul cu Berea Bucegi ! Asta este...imi plac reclamele, oricat ar suna de plictisitor si, le urmaresc pe cele mai interesante, emisiunile ce le dezbat (pe Andi Moisescu la Pro Tv in special) si "Noaptea Devoratorilor de Publicitate" cand ma nimeresc la mare!Sincer, mesajul spotului NU suna rau deloc ! Doar ca NU e original si poate lasa loc la interpretari, precum cele ale mele, deloc stiintifice si fara sa am prea multa expertiza-n domeniu !Pe Felix Tataru il banuiesc de mai multa inteligenta, creativitate si talent, decat a resuit cu acest spot electoral al PDL ! Si, nu doar pentru ca este Vrancean de-al meu, un tip educat si cu bun simt, desi n-am avut onoarea de-al cunoaste personal ! Ce sa le zic, "portocaliilor" : "Poti s'ai si esecuri...poti s'ai si succesuri" ! "Pot sa fie oameni care nu vor sa votez (vorbesc, pardon) cu tine" !;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)