marți, 26 mai 2009

Gheorghe Flutur, Traian Basescu, oile si Bucovina !

Jenibil, acest gest de a scrie, "in cinstea" vizitei lui Basescu in zona, numele "Bucovina", folosind oile si tarcurile oamenilor din zona. As vrea sa ii vad pe portocalii, cum comenteaza, acest gest ? Spuneti-ne ca, de fapt, a fost un gest natural a unor oameni care, asa au gandit ei, sa se manifeste, nevand nici o metahna din trecut ! Ma adresez, celor educati, unii poate ati si suferit din cauza comunistilor si ati luat parte la manifestarile de aclamare a lui Ceasca, fara discernamantul acelei varste de scolari-pionieri. Celor care il venerati pe "tatucul Basescu" si nu va puteti impune propria personalitate intr-un partid dependent de-un personaj providential. Cei care-ati vazut in Basescu "l'ombelico del mondo", acel justitiar cu mesaje anti-sistem din 2004 !



Cat mai puteti suporta ? Cum puteti argumenta, aceste gesturi de a-i ridica osanale in spatiul public din partea unora care au "confiscat" societatea civila si-au aservit-o locatarului de la cotroceni ! Cum comentati, recentul gest al lui Flutur (un om bolnav de imagine, care se supra-dimensioneza imagologic in fata camerelor) ? Chiar in halul asta am ajuns, sa-l veneram, idolatrizam si sa-i scriem (cu oi!), in cinstea lui, cand viziteaza Basescu un tinut precum Bucovina ?Nu e vorba de Pogea, Videanu si de proasta gestionare a treburilor interne, ori impotenta voastra si a PSD de a guverna tara, cu o majoritate solida, cum a cerut locatarul de la Cotroceni, spre linistea sa ! Nu e vorba ca ati batut palma desi v-ati dat la gioale (in aparenta, pt fraieri ) in campanie ! E vorba ca treceti la cultul personalitatii, prin motode (deloc originale) desprinse dintr-un trecut pe care eu nu am de gand sa-l retraiesc ca sa va impartiti voi cascavalul, nesatuilor ! Un trecut pentru care unii tineri au iesit in strada in anul 1989 si-au pierit pentru idealuri frumoase. In timp ce voi stateati la adapostul apartamentelor voastre-chibrit.


Recent, ne-ati dat lectii de moralitate despre anti-comunism, prin acel raport Tismaneanu ! Cand, de fapt, voi, doar ati stat intr-o perioada de hibernare, trezindu-va racnetul marinarului dupa o noapte de betie cu rom ! Ati luat steagul portocaliu, cravata la gat si-ati iesind la miting pe dealurile tarii, "colorate-n oi" ! Deh, daca autostrazi n-ati facut, unde naiba sa manifestati ? Noroc cu Flutur ca s-a ocupat si a dat cu jula la paduri, incat sa puteti scrie numele acela !
Hai, curaj, deontologi de ocazie ! Trageti tare, pana la prezidentiale, sa aibe pupindoseala voastra rezultate, cum va cere Basescu ! Altfel, din toamna, daca n-ar face iarasi un blat ascuns Basescu cu Geoana, ati pus-o ! Dupa ce Basescu n-a reusit sa sparga PNL ci sa-l curete de profitorii ce-au fantasme de refacere a dreptei, o sa va arunce Base la PSD unde incerca prin Prostancul si Grupul de la Cluj sa-i farame. 

O dedicatie pentru PDL, Gheorghe Flutur si unii dintre portocalii care, n-au precupetit nici un efort, incat sa iasa bine vizita tovarasului Basescu - "intaiul oier al tarii" (cu voia lui Gigi Fecali, desigur) ! Cu siguranta aceste imagini au fost sursa inspiratiei voastre desi, avand apucaturile inoculate precum un tic nervos, ce se auto-declanseaza in prejma "tatucului", indiferent ca el s-a numit Ceausescu sau Basescu ! Pe la mijlocul filmuletului, "doi oameni ai muncii" din acea perioada, ne prezinta si noua cum iesea coregrafia la acele demonstratii ! Urmariti-o !

6 comentarii:

  1. Basescu probabil cauta o meserie,ca tot nu va mai fi presedinte din toamna.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Alex : degustator cred ca i-ar sta bine ! sau poate se decide sa revina la prima dragoste...marea, nu alcoolul ! Ce malitios mai sunt si eu... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Codrin : Flutur e tartorul..bine, PDL nu are baroni locali, aha... !

    RăspundețiȘtergere
  4. Basescu este o obsesie indusa in mintile unora. La acest ceas balonul de sapun s-a dezumflat. Este ca dupa topirea zapezii, raman doar gunoaiele.Nefericirea generala este ramanerea in urma a acestei tari accentuata de restauratia STATULUI-PARTID. Putem sa hahaim linistiti, pe diverse teme si diverse coloraturi, inutil daca nu reusim sa vedem esentialul.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Radu Deme : Romania Reala resimte aceleasi nevoi, intr-adevar, cum spuneti si dvs ! sunt corecte observatiile enuntate ! insa, imi puteti spune : CINE si CAND a umflat acest "balon de sapun Basescu" ?!

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)