duminică, 31 martie 2013

Marsul Autismului 2013 Focsani


Asociatia Speranta Andradei organizeaza Marsul Autismului : marti, 2 aprilie, ora 17.00. Start de la Centrul regional de recuperare a copilului cu autism Micul Print Focsani, str. Cuza Voda nr. 56.
  

Stim cu totii, eu chiar am scris de mai multe ori pe blog : 2 aprilie este Ziua Internationala de Constientizare a Autismului - prilej cu care sunt organizate actiuni de impact in scopul de a creste gradul de informare si constientizare a populatiei fata de aceasta maladie.



Din cate cunosc eu, este vorba de al 3-le an pentru acest eveniment. De altfel, v-am informat si anul trecut pe blog, despre Marsul Autismului 2012 la FocsaniPartenerii acestui eveniment sunt : Consiliul Judetean al Elevilor Vrancea (CJE) si Teatrul Municipal Maior Gheorghe Pastia Focsani. Tema din acest an este importanta familiei in recuperarea copilului cu autism. Persoana de contact si coordonator - Gabriela Dima !



2 comentarii:

  1. companii aeriene low cost romaniajoi, 4 aprilie 2013 la 21:37:00 EEST

    O sa fie superb, de abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ compania LOW-COST cu strategie FARA-ROST :Ar fii interesant de stiut, inafara de scopul de a imprastia linkul catre site-ul dvs, care e motivul pentru care ati comentat la acest articol ?Mai ales, ca ati facut efortul de a stimula activitatea neuronala si a insera cateva cuvinte la 2 zile dupa ce evenimentul a avut loc ..Cat de mizerabila a ajuns prezenta unora precum dvs in online, incat sa profitati de a va lasa linkuri fara sa ganditi ceea ce comunicati ..

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)