duminică, 17 martie 2013

St. Patrick's Festival in Romania




Ziua Nationala a Irlandei se desfasura azi in Romania cu prilejul sarbatoririi Sfantului protector al Irlandei. Pe 17 martie 2013 prin stradania si efortul Ambasadorului Irlandei la Bucuresti - excelenta sa Oliver Grogan.

Cea mai buna bere din lume, deloc intamplator, este o bere irlandeza - Guinness - prin urmare, este firesc ca acest brand sa fie si sponsor al St. Patricks's Festival in Romania. Evenimentul care se desfasura pe Calea Victoriei isi propune sa fie cea mai mare petrecere de pe continentul european. Cu exceptia celei din Dublin, se intelege!
Prilej pentru irlandezul din mine, sa urez celor care cunosc si apreciaza, un sincer .. SLAINTE :)

Inutil sa mai zic, cate articole am scris in 6 ani de blogging, fata de ziua cand sfantul Patrick - crestinatorul si protectorul Irlandei (echivalentul Sf. Andrei la romani) devine un prilej de bucurie pentru orice irlandez si nu numai - in toata lumea.




2 comentarii:

  1. Happy birthday, Ireland! Happy birthday, Patrick Dan!

    RăspundețiȘtergere
  2. multam fain, Geo : spiridusul sa ne aduca fiecaruia macar o parte din comoara pe care o pazeste iar trifoiul sa ne poarte noroc si sa traim fiecare zi cu bucuria acestei sarbatori frumoase :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)