marți, 19 martie 2013

Earth Hour 2013 Vrancea




Earth Hour Vrancea 2013 are loc Sambata 23 martie 2013 intre orele 20,30 - 21,30 in Piata Unirii din Focsani. Detalii suplimentare sunt publicate pe pagina evenimentului de pe Facebook unde puteti da JOIN si SHARE - click pe link de mai sus sau poza din dreapta :) 

Sloganul acestui eveniment coordonat la nivel national de catre WWF Romania este "SCHIMBAREA SUNTEM NOI" ! Noi, Blogosfera Vrancea, ne preocupam de comunitate : am initiat si organizat acest eveniment - asteptam acum reactia focsanenilor / vrancenilor :)  

De asemenea, pe site-ul nostru al bloggerilor vranceni, am scris despre "Ora Pamantului 2013" in Focsani, unde puteti afla alte informatii utile si va invitam sa ne transmiteti acolo toate gandurile si propunerile constructive !




Am intrat in ultima saptamana si va pot spune stadiul la care ne situam. Am finalizat etapa cea mai importanta - obtinerea unui sprijin din partea autoritatilor locale. Multumiri se cuvin catre : Primaria Focsani,Prefectura Vrancea si Garnizoana Focsani pentru perceperea corecta a acestui eveniment pentru comunitate, dialogul si cooperarea inter-institutionala de care au dat dovada in buna desfasurare pe care ne-o dorim cu totii.



PIATA UNIRII din Focsani este LIVE printr-o camera web de pe cladirea Consiliului Judetean ! Un lucrul bun, pentru cei care vor viziona evenimentul de acasa, dar nu e ceea ce ne dorim - vrem sa veniti si participati in mod direct alaturi de noi :-)



2 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)