luni, 28 ianuarie 2013

Cum scapam de comunisti pe Facebook ?





Facebook da libertatea de exprimare si pentru oameni normal si pentru uni precum comunistul din captura aceasta. Daca ii explici un comunist indoctrinat a luat-o azi pe calea osanalelor dupa ce incepuse undeva in subconstient sa auda probabil versuri din Internationala.

In asteptarea pensiei, comunistul de pe Facebook a contra-argumentat ca el si-a platit contributiile si are dreptul sa ia banii. I-am explicat comunistului ca pensia lui si a tovarasului Iliescu o platesc io. El a platit pentru Ana Pauker si Gheorghiu-Dej !


Cum a reactionat, puteti vedea si voi. Nu ma deranjeaza ca m-a jignit, sunt imun la prosti, comunisti si oameni delasatori ! Suparator e faptul ca inca mai sunt (sper, nu pentru mult timp) o multime ca el, dezinformati, care inca mai cred ca din contributiile lor primesc astazi pensie. 

Fiindca nu puteam intra in dialog cu acest insalubru si mizerabil comunist, va intreb : credeti ca sistemul de pensii de stat mai e viabil / rebtabil pentru noi ? In conditiile in care pensia noastra ne-o platesc cei care azi joaca counter strike si chiulesc de la ore, bucurandu-se de un joint sau ierburi ? Ori asistatii social cu 2 clase, somerii si cei ce muncesc la negru .. 




4 comentarii:

  1. in lipsa unor informatii si a unor argumente, unora le e mai usor sa arunce cu injurii, sa atace si sa-si impuna punctul de vedere murdar si sa-si pastreze principiile conservatoare, chiar daca acestea fac rau si propriei sale persoane! voi muri cu dezamagirea ca optimismul cu care m-a inzestrat natura, m-a determinat sa nu plec la timp din tara! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam de sustinere ! Io incercam sa il lamuresc, pentru ca ma deranjeaza oamenii care nu stapanesc termenii corecti si vorbesc din ce cred ei ca stiu .. Regret, "regretul" dvs, sper sa va inconjurati doar de cei pozitivi si care aduc plus-valoare tarii, semenilor si dvs !In tara sau, cine stie, poate chiar afara - nu se stie niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @DanSistemul de pensii nu a fost niciodata "rentabil" pt stat sau pt cetateni. Si da el a platit pt ana pauker si cu dej si altii asa cum tu platesti azi pt el. El nu a avut dreptul la alegere atunci, tu poate vei avea drept sa alegi daca vrei sau nu sa plateasca "altii", copii de azi pt tine. Cand ai un "contract implicit" cu statul in care acesta nu mai este de acord sa aplice partea sa de contract dupa ce tu ai aplicat tot ce tinea de tine in perioada activa se cheama ca statul te excrocheaza.Se poate discuta mult pe sistemele de pensii dar ceea ce tu iti doresti in plina perioada activa este implicit ca acel oarecare, fie el comunist, pinguin sau eschimos dar parte a contractului sa se sinucida eventual. Cu astfel de pozitii nu se va obtine nici o reforma in domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Shadow : eu nu i-am contestat acestui comunist dreptul de a avea o pensie. Mi-a invocat faptul ca a platit un numar de ani si doar i-am explicat cum functioneaza lucrurile. E adevarat, nu e singurul care se aprinde si injura in acest hal.Bine ca nu am dat peste unul care a lucrat 15-20 ani la CAP unde stim ca nu erau intocmite inscrisuri oficiale cu anii efectiv de munca. Acei oameni sunt poate indreptatiti sa ceara o pensie corespunzatoare anilor lucrati, cu toate ca nici ei nu inteleg ca nu au stagiul minim de cotizare.Situatia lor, chiar si asa, a fost imbunatatita prin anul 2006 (daca zic bine) cand Premierul de atunci - CP Tariceanu a stabilit acel prang minim de la care pleaca pensia agricultorilor : 350,00 leiMultam fain, pentru feedback si opinia ta, te mai astept pe blog cu argumente si la alte subiecte :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)