marți, 22 ianuarie 2013

Alin Trasculescu : Director RAR Vrancea




Alin Trasculescu - ex Presedinte PDL Vrancea - a re(de)venit Director RAR Vrancea pentru cateva ore : pozitia anterioara detinuta cand nu era parlamentar de Vrancea - deputat in colegiul nr.5 Marasesti in mandatul 2008-2012.
Totul trebuie coroborat cu faptul ca "in Romania inca mai functioneaza prezumtia de nevinovatie" - asa cum afirma Alin Trasculescu fata de dosarul in care e cercetat pentru acuzatii de spaga. Despre care v-am amintit pe acest blog cand Alin Trasculescu a fost retinut de DNA pentru mita !

Hotararea Judecatoareasca Definitiva si Irevocabila (HJDI) nefiind pronuntata - se pare, ca revenirea lui e una corecta, dpdv juridic/legal. Stirea a facut valuri in USL Vrancea iar speculatii "pe surse" au aparut pe canale "neoficiale". Nu am de gand, sa le perpetuez in online si sa coborim nivelul discutiei. Oricum, o decizie politica, va fii luata, zilele acestea.

"In perioada in care a fost ales deputat, el a fost suspendat din functia de sef al RAR Vrancea, iar acum directorul RAR Bucuresti a semnat revenirea in functie a lui Alin Trasculescu. E o procedura legala si asteptam sa vedem ce se va intampla in perioada urmatoare, in conditiile in care institutia se va reorganiza" - a declarat Prefectul de Vrancea : Catalin Kanty Popescu pentru Ziarul de Vrancea.

Putem discuta, despre schimbarea acestei legi ! Credeti ca parlamentarii trebuie sa opteze intre fostul loc de munca si aceasta demnitate publica ? Incat sa nu mai aibe pretentia unui loc caldut (de rezerva, intr-o institutie publica) in care sa se intoarca daca nu sunt realesi de electorat ?


Ca de obicei, pe acest blog : sunteti invitati sa va argumentati opinia la questiune !
Voi, ce spuneti ? Este corecta revenirea lui Alin Trasculescu la RAR Vrancea ?

UPDATE : o informatie de ultima ora prezentata de Stefan Borcea in Adevarul de Focsani precizeaza faptul ca Alin Trasculescu a solicitat (invocand motive personale) Luni (aseara) catre conducerea RAR Bucuresti suspendarea contractului individual de munca pentru 2 ani, conform art.54 din Codul Muncii (republicat) incepand cu 22-01-2013. Se pare, dorinta este de a se orienta catre o functie de executie in Bucuresti acolo unde este si familia lui.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)