miercuri, 9 ianuarie 2013

Ce vind fetele pe Facebook ?





Facebook are un grup in Focsani cu si despre vanzari / cumparari, un fel de bazar cu de toate. Pe multi ii ajuta sa scape de obiectele inutile aflate prin casa, ori sa vanda telefonul si laptopul.
O fatuca (probabil blonda) incearca sa vanda cate ceva, ca sa aiba si ea bani de ruj si bratari, cico si shaorma cu de toate. Mai la strada, saturata de aceleasi locatii dubioase in care a fost scoasa de pustanii din orasul ei de provincie .. 
Disfunctionalitatea mesajului din captura aceasta (blurata, ca sa nu avem vorbe) consta in faptul ca distinsa domnisoara nu stie a comunica exact ce vinde potentialilor clienti. Pretul de 50 lei pare bun, probabil e negociabil :)
Prin urmare, se naste o intrebare : ce vinde precupeata, (d)in aceasta poza :
a). cele 2 rochii de pe corpul fapturii frivole
b). chilotii si sosetele de pe sarma
c). e trafic de carne vie ..  



4 comentarii:

  1. Iti pierzi timpul si energia daca iti bati capsorul cu astfel de probleme..si cu toate astea soarele tot rasare si apune..pentru toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Squish_me : nu te contrazic, pentru ca ai dreptate. mi s-a parut un pic amuzant, dincolo de faptul ca inca nu am inteles ce vindea fata aceea pe grupul de Facebook !multam fain, pentru vizita, comentariu si te astept cu drag cu opiniile tale pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ea stie ce vinde, pentru restul e surpriza...e ca un cadou :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @costume sexy : cu alte cuvinte, pretul de 50 lei e rezonabil !vrei sa spui, ca merita luate amandoua :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)