luni, 14 ianuarie 2013

Cine este Sergiu Nicolaescu ?





Gaben vorbeste de filmele lui Sergiu Nicolaescu dupa 1990. Un video-blogging corect despre regizorul supra-mediatizat pana la adoratie ce m-a dezgustat ! Asta desi are si merite pentru multe dintre filmele sale, asa cum spuneam cand v-am anuntat ca Sergiu Nicolaescu a murit !



Sorin nu a vazut ca (fata de ce scria el in ZdV) eu am incercat sa prezentat echilibrat episodul disparitiei lui Sergiu Nicolaescu. Cu toate acestea, in ultima perioada nu mai deschid tv. Oriunde zapez, vad Breaking News despre : de ce a fost incinerat, unde a fost depusa cenusa, cand a ridicat sotia cenusa etc ..

Mai ramen sa fim "surprinsi" de aceste canale tv cu stiri si exclusivitati despre : cine a fabricat vasul in care e depusa cenusa si daca salariatii acelei firme au CIM inregistrat la ITM ? De asemenea, daca Crematoriul depaseste cantitatea de noxe maxim admisa si cum bat curentii deasupra cladirii si catre ce zone urbane dirijeaza fumul ..

Senzationalul din show-bizz-ul mioritic, manifestat prin stirile din massmedia, face sa existe acelasi compromis meschin si ridicol, pus doar in slujba intereselor financiare si nu a calitatii materialelor printr-o educatie facuta publicului consumator avid (din pacate) de subiecte din sfera can-can si a imixtiunii in viata privata a altora.

Sa recunoastem - e greu de condamnat doar massmedia ! Ea va continua sa vinda cerintele unui public studiat constant prin chestionare aprofundate despre comportamentul telespectatorului. Degeaba instalam people-meter, daca nu spunem ferm : publicul roman e needucat, grobian si cu pretentii reduse !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)