duminică, 14 octombrie 2012

WEEKend LINK : Bachus 2012, Liberal, Blogger




LINK 1 : intre 18-21 octombrie 2012 are loc in Vrancea Festivalul International al Viei si Vinului - Bachus - Editia 20.
Locatia este aceeasi - Piata Unirii din Focsani. Click pe poza pentru a ajunge la pagina evenimentului - Bachus 2012 pe Facebook.

LINK 2 : cateva precizari doctrinare foarte interesante si necesare ale lui Bogdan Duca intr-un articol intitulat "Ce inseamna sa fii liberal de dreapta" ! Am retinut urmatoarea concluzie destul de usor de inteles de toata lumea. Ah, cat de stangistac, formulare mea :)
"Dreapta nu crede în Libertate şi luptă pentru libertăţi (de iniţiativă, de mişcare, de îmbogăţire şi de prosperitate prin propriile puteri). Nu crede nici în Egalitate şi luptă pentru dreptul fiecăruia de a demonstra că poate fi mai bun decât ceilalţi. Nu crede nici în Fraternitate şi valorifică familia şi comunitatea, ca spaţiu de formare şi de afirmare al persoanei.
Stânga crede în Libertate şi încearcă să o protejeze inhibând micile libertăţi. Crede în Egalitate şi împiedică orice cale “neechitabilă social” de a prospera. Crede în Fraternitate şi promovează distrugerea familiei şi comunităţii tradiţionale, propunând noi formule ideologice de coeziune socială – comunităţi hippies, CAP-uri, mentalitatea corporatistă - oraşul Google".

LINK 3 : cand vine vorba de a va recomanda articole de la Chinezu, e un lucru tare drag, responsabil si va voi ruga sa acordati toata atentia. Mai ales, daca sunteti bloggeri, ori implicati/activi in online. 
"Teoria minimului in blogosfera" va explica 5 criterii esentiale ale motivatiilor de a scrie pe blog si e construita prin metafora unui butoi si a doagelor sale care-i dau consistenta si rezistenta pentru a scoate produsul finit - vinul. In cazul nostru, stilul unui blogger constient, responsabil, cu atitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)