vineri, 26 octombrie 2012

Adriana Lescovar = Gimnastica din Focsani




Ni se intampla, unora dintre noi (astia care scriem pe bloguri pentru ca ne pasa si luam atitudine) o treaba tare faina si responsabila, fata de comunitatea din care facem parte. Dintr-o motivatie interioara si pretuire pentru unii dintre semenii nostri, evidentiez in postarile mele atitudinea, excelenta, depasirea barierelor fizice, recordurilor, etc.

Sunt oamenii frumosi, vii, expresivi, muncitori si care aduc glorie pentru Municipiul Focsani si Judetul Vrancea. L-am felicitat, recent, pentru performantele fantastice, pe Alin Moldoveanu. Insa, nu este singurul.

O parte insemnata dintre laurii competitiilor exponentiale internationale de gimnastica : Campionatele Europene, Mondiale si Olimpiade - au fost culesi de sportive merituorii de la clubul Sportiv de Gimnastica din Focsani : Gina Gogean, Mirela Tugurlan, Aurelia Gheba, Marin Stefania, Mariana Tudor, Diana Bostan, Adina Blanaru - cele mai reprezentative sportive ale CSG Focsani. 

Totusi, v-ati intrebat, cine a stat in spatele lor ? Raspuns : Adriana LESCOVAR !

Antrenor emerit si arbitru international, domnia sa are o cariera exemplara de antrenor inceputa in anul 1981 la varsta de 27 ani. A ocupat, prin concurs, un post de profesor la Clubul Sportiv de Gimnastica din Focsani unde l-a avut ca mentor pe profesorul Sergiu Popa.


In anul 2009, CSG Focsani a implinit 30 de ani de la infiintare. In aceasta perioada, sportivele antrenate aici au adus peste 1000 medalii la concursurile interne si internationale. Mai sus este un interviu luat de profesorul si antrenorul Viorel Paizan in anul 2009 cand am aniversat 30 de ani pentru gimnastica din Vrancea.  

Azi ii uram La Multi Ani, doamnei Adriana Lescovar - pentru ziua de nastere !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)