vineri, 19 octombrie 2012

Becali in PNL - prin nOI insine




Lilick ne spune ca azi se voteaza in CNex al PNL candidatura lui Gigi Becali pe listele USL. O zi neagra, pentru orice liberal saturat de ipocrizia si demagogia acestui latifundiar din Pipera. Un fals propavaduitor al Domnului, ce injura de cele sfinte.
Au mai criticat gestul: Ludovic Orban, Varujan Vosganian si Calin Popescu Tariceanu. Restul se gandesc la colegiul pe care il va castiga Becali si nu la cat va pierde PNL de la restul liberalilor fermi cu sistemul de valori prin care analizam actorii din politichia mioritica. 

Acel colegiu din sectorul 6 ar putea reveni lejer unui reprezentant USL : liberal, social-democrat sau conservator. Concluzia fireasca : PNL critica giamparaua lui Basescu dar accepta hahaiala lui Becali. Indiferent de rezultatul votului de azi, PNL nu trebuia sa aibe aceasta optiune !

Am ales acest titlu peiorativ la adresa PNL - parafrazand celebrul slogan liberal "Prin Noi Insine" care a dat consistenta mesajului liberalilor intr-o perioada in care PNL a infaptuit Romania Moderna ! 

Orice liberal demn cu principiile si sistemul de valori dupa care se ghideaza trebuie sa-i spuna clar si raspicat liderului de astazi al PNL : Crin Antonescu, gresesti ! Indiferent cine si cum a condus acest partid - dupa 12 ani, eu gandesc la fel si nu m-am schimbat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)